Fark etmez ama segmentleri farklı ise ona dikkat et. Red Devil = Nitro+ gibi.RX 9060XT ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum hangi marka daha iyi ?
Sapphıre kullandım Sapphıre'nin Nitro modelini kullandım memnundum amd ekran kartı kullanırken.RX 9060XT ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum hangi marka daha iyi ?
kartın seviyesı onemlıRX 9060XT ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum hangi marka daha iyi ?
Nitro+ en sağlam 9060XT lerden kendim de sahibim gerçekten çok güzel kartRX 9060XT ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum hangi marka daha iyi ?
Segmentleri nerde yazıyor hocam pek anlamıyorumdaFark etmez ama segmentleri farklı ise ona dikkat et. Red Devil = Nitro+ gibi.
Bu kartlar da denk sayılır. Sistemlere genel bakınca bence tebilion parçaları daha iyi ama diğerinde de SSD daha yüksek.Şöyle 2 sistemide bırakayım
![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Segmentleri nerde yazıyor hocam pek anlamıyorumda
amd karta marka olarak değerlendirme, ekran kartı modelinin soğutma performansına bakarak al.RX 9060XT ekran kartlı sistem almayı düşünüyorum hangi marka daha iyi ?