Ben uzun suredir amd kullanan biriyim cok sorun yasamadim hep böyle araştırarak almistim 5060ti almak istesem hep dediğim sitelerde var sinerji belki alinabilir ama o kadar butce cikamam 22.5k ya yakin fiyat yazmislarBencede alma . Bende 1 yıl felan kullanıp değiştireceğim. Amd'ye hiç ısınamadım.
Sapphire almayacagim kesinleşti biraz daha verip xfx almayi dusunuyorum 19.4k yaben daha önce sapphire kullandım cihazda sorun yoktu ama bu sefer yazılımsal olarak çok sorun yaşamıştım.
Olay şu nvidia amd intel farketmez waat arttıkça kartın limitleri yükseldikçe cw dahil her türlü soruna çok daha açık ona bakarsan gigbyte sff iade nedenim aslında pad'ler üzerindeki thermalin zamanla akması sorunun formalarda dolanması idi sonradan haberim oldu. Sonuçta Şans kader işi21e 5060ti var ama ptt AVM ve sinerji gibi dandik sitelerde var o yuzden 9060xtye dondum bende 3 yildir amd kullaniyorum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herkes yasamamis ama yasayan arkadaslar var ben ne olur ne olmaz diye Sapphire almayacagim
Konuyada sorun yasayan arkadaslar yazmis kararsiz kaldim buyuk ihtimalle Sapphire almayacagim2 yıldır imzadaki kartı kullanıyorum. Öyle aman aman bir sıkıntı yaşamadım. Tek sorunu yaz aylarında fanlarını döndürmemek için bir tık sıcak çalışması. Onu da Msi Afterburner'dan fan ayarı yaprak çözdüm. Giriş seviyesi olmasına rağmen çoğu karttın modellerinden iyidir bana kalırsa.