Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX 6700 XT - 7.999 TL

bextrium

80+
Reaksiyon skoru
273
Sıfır ürün arayanlar için son zamanların en güzel fiyatı bu modelde. Tasarımı şahane :love:

Screenshot_1.png

Ben şu an kullanıyorum efsane bi kart soğutması olsun performansı olsun.

6600XT red devil kullanıyordum. Powercolerun tepe modelleri çok güzel soğutması da performansı da çok iyiydi

red devil tüm modeller içinde sanırım en iyi soğutucuya sahip, çoğu kez karşılaşıyorum

Sıfır kart bakanlar çöksün. Öyle soğutma bloğu kağıttan hallice olan ucuz Nvidia kartlar gibi değil. En tepe modellerden biri.

Güzel ürün satıcı amazon değil ama bilmiyorum artık. Wattman hatası yoksa tercih edilebilir

İkinci el almak daha bir mantıklı diyorlar amd ekran kartlarını ama bilemiyorum yeni sattık benim ekran kartını bende arayışa geçtim :D

İkinci el almak daha bir mantıklı diyorlar amd ekran kartlarını ama bilemiyorum yeni sattık benim ekran kartını bende arayışa geçtim :D
Benim fikrimde öyle, fakat sıfır ürün takıntılı arkadaşlar oluyor. Onlar için mantıklı bi kart.

İkinci elini bu ekran kartının 6500e satıyorlar. bu fiyat da çok iyi bana göre

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Bu ürün sıfır değil bence. Satıcının sahibinden üzerinde de ilanları var. Satıcı eğer Amazon kendisi olsa Nvidia 4070 bekleyen ben bile alır şansımı denerdim :) Sıfır adı altında biz açtık test ettik diyip gönderenler oluyor. Ben tamamen sıfır olduğuna inanmadıkça almam. Yani sıfır + satıcı amazon, hepsiburada kendisi olacak. İtopya sinerji vs diğerleri de iade de sorun çıkarabiliyor.

Son düzenleme:
İkinci elini bu ekran kartının 6500e satıyorlar. bu fiyat da çok iyi bana göre
4700tl satan bile gördüm yd kapalı kutusunu 6500'e satıyolar, sıfır kendi adıma faturalı kartım olsun diyorsanız alınır yoksa bu fiyata powercolor rx6800xt red devil da alınır

Bu ürün sıfır değil bence. Satıcının sahibinden üzerinde de ilanları var. Satıcı eğer Amazon kendisi olsa Nvidia 4070 bekleyen ben bile alır şansımı denerdim :) Sıfır adı altında biz açtık test ettik diyip gönderenler oluyor. Ben tamamen sıfır olduğuna inanmadıkça almam. Yani sıfır + satıcı amazon, hepsiburada kendisi olacak. İtopya sinerji vs diğerleri de iade de sorun çıkarabiliyor.
kanka amazon böyle bir işin altına girmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,461
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri