Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PowerColor Red Devil RX 6700 XT - 7.999 TL

Bumbastik

80+ Bronze
4700tl satan bile gördüm yd kapalı kutusunu 6500'e satıyolar, sıfır kendi adıma faturalı kartım olsun diyorsanız alınır yoksa bu fiyata powercolor rx6800xt red devil da alınır
Hocam red devilden bahsediyorum. Ben de gördüm 4700tl ye 2 senedir üyeyim o gruplara. Fakat görsel bakımdan ve soğutma bakımından çok iyi kart

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
kanka amazon böyle bir işin altına girmez
amazonla alakalı değil bu. Adamlar iadeyi, kullanılmışı kutusuna koyup satıyor. Satıştan itibaren fatura kesiyor, not koyuyor yok sistemden çıkmıştır vs diye. Diğer satıcılara ben güvenmiyorum. (diğer satıcılardan alacağıma 2.el alırım en azından 2.el parası ödemiş olurum). Amazondan aldığın için iade de yardımcı olur sadece. Amazon luk durum yok yani.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Aras Şimşek
amazonla alakalı değil bu.
ben aldım bu fiyattan kaçırmamak adına biraz daha araştırma yaparım olmazsa iptalini sağlarız amazonun iade politikası sorun çıkartmaz satıcı kim olursa olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel ürün satıcı amazon değil ama bilmiyorum artık. Wattman hatası yoksa tercih edilebilir
hocam ben arıyordum kart bunu aldım ama içime kuşku düştü napmam lazım ya

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
kanka amazon böyle bir işin altına girmez
Yok doğru söylüyor. Bu ürünlerin çoğunu normal kişiler kendi imkanlarıyla getirdi sanırım piyasada çok var şuan Red devil modeli. Garanti konusunda muhtemelen kendileri fatura kesecekler ama garanti nasıl işler bilmiyorum. Sahibinden üzerinden aynı kartı yine kapalı kutu 6300 6400 TL ye alabiliyorsunuz.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
ben aldım bu fiyattan kaçırmamak adına biraz daha araştırma yaparım olmazsa iptalini sağlarız amazonun iade politikası sorun çıkartmaz satıcı kim olursa olsun
iade ile ilgili sorun olur demedim ki zaten. Onda yardımcı olur amazon. Ama bu fiyata bu ürünü sıfır satma olasılığı çok düşük (sıfır derken yurt içi servis garantili vs de kastediyorum)... Kaldı ki bu satıcı bir dükkan ve sahibinden de 2.el ürün de satıyor. Bilmiyorum benim içime sinmiyor böyle yerler.

Yok doğru söylüyor. Bu ürünlerin çoğunu normal kişiler kendi imkanlarıyla getirdi sanırım piyasada çok var şuan Red devil modeli. Garanti konusunda muhtemelen kendileri fatura kesecekler ama garanti nasıl işler bilmiyorum. Sahibinden üzerinden aynı kartı yine kapalı kutu 6300 6400 TL ye alabiliyorsunuz.
Aynen garantisi biziz vs diyorlar. O zaman neden sıfır parası vereyim ki? Kapalı kutu sahibinden de alırım :)

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush

hocam ben arıyordum kart bunu aldım ama içime kuşku düştü napmam lazım ya
Teslim alırken açarken vs mutlaka video çek fotoğraf çek kullanılmıs vs olma ihtimaline karşı .Onun dışında ürün sıfırsa yapabileceğin pek fazla bir şey yok.Fiyat iyi ama işte amd şans işi wattman hatasından çok çekmiş biri olarak ben şahsen uzak duruyorum.Biraz araştır derim.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Teslim alırken açarken vs mutlaka video çek fotoğraf çek kullanılmıs vs olma ihtimaline karşı .Onun dışında ürün sıfırsa yapabileceğin pek fazla bir şey yok.Fiyat iyi ama işte amd şans işi wattman hatasından çok çekmiş biri olarak ben şahsen uzak duruyorum.Biraz araştır derim.
Bu yüzden nvidia 4070 bekliyorum ben bakalım :)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Aras Şimşek
ya ödeme yöntemi adına limitsiz kartla sipariş verdim şuan güncelleyin diyor olmazsa iptalini sağlarım

galiba aksama doğru iptalini sağlarım amazon da güvenimi sarstı cidden şuan

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
ya ödeme yöntemi adına limitsiz kartla sipariş verdim şuan güncelleyin diyor olmazsa iptalini sağlarım

galiba aksama doğru iptalini sağlarım amazon da güvenimi sarstı cidden şuan
Dostum hala Amazon la ne alaksı var onu çözemedim? Amazondaki her satıcı kusursuz vs mi sanıyorsun anlamadım :) Satıcı amazon olur sana sorun çıkarır anlarım da.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,108
İsim
Selim
Aynı Kart bende de var 5.5k ya satıyorum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Aras Şimşek
ikinci ele git hocam:d

ayriyetten ben de red devil 6800 xt satıyorum lafı acıllmışken yazayım
bende yazayım 15 k ya 3060 tı li sistem satıyorum konusu açılmışken ben de yazayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,101
Üyeler
172,780
Son üye
OFFSET
Top Bottom