aliaarslann01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 207
Arkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
Çoğu ekran kartında cw var ayrıca o modeli kullanıyorum efsane bir şey soğutma olarak mükemmel ve red devil logosu ışıklıArkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
Amd de en üst model red devil zaten marka vs lerine bakarsan red devil'in daha iyi olduğunu görürsün.Arkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
Hocam kaç w PSU kullanıyorsunÇoğu ekran kartında cw var ayrıca o modeli kullanıyorum efsane bir şey soğutma olarak mükemmel ve red devil logosu ışıklıkasanla beraber senkronize çalışıyor
cw şansArkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
700w kullanıyorum ben ama 650de yeterli olur heralde. PSU calculator yazıp kendi parçalarına göre hesaplattırabilirsin.Hocam kaç w PSU kullanıyorsun
Hali hazırda o marka kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı bütçeyi aşıyor maalesefxfx 6700 xt aldım onada bakabilirsin
Valla ben ikinci el alacam araştırıyorum. Sorduğum tüm powercoolor Red Devil RX 670/ xt lerde coil whine sorunu var. Felâket şekilde. Kara kara düşünüyorum ne yapacağımı. Şans işi tabi umarım sizde çıkmazArkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
Eskiden kalma PSU var onu taktım rog strix 650wHocam kaç w PSU kullanıyorsun
Pulse burun kıvırılacak bi model mi ki , eksi yönü ne kiCw işi cidden şans ancak arama butonuna radeon coil whine yazdığımda en çok powercolor markası gelmekte. Belki saçma gelecek ama Sapphire pulse serisi kart alın. Çünkü hem soğutması, hem de cw sesi yönünden sorunsuz. Aynı sorunsuzluğu kullandığım birsürü nitro serisinde bulamadım.Pulse diye burun kıvırmayın deneyin görün diyorum sadece...