Yardım Powercolor Red Devil RX 6700 XT alınır mı?

aliaarslann01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Arkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu

Arkadaşlar Coil Whine kronik midir yoksa şans işi mi bide model için ne diyorsunu
Amd de en üst model red devil zaten marka vs lerine bakarsan red devil'in daha iyi olduğunu görürsün.

Coilwhine şans işi nvidia da olabilir amd de olabilir her kartın markasında çıkabilir. Coil Whine herhangi bir performans düşüklüğüne filan yol açmaz sadece ses çıkartır

Kesinlikle en sağlam model.

Valla ben ikinci el alacam araştırıyorum. Sorduğum tüm powercoolor Red Devil RX 670/ xt lerde coil whine sorunu var. Felâket şekilde. Kara kara düşünüyorum ne yapacağımı. Şans işi tabi umarım sizde çıkmaz

Cw işi cidden şans ancak arama butonuna radeon coil whine yazdığımda en çok powercolor markası gelmekte. Belki saçma gelecek ama Sapphire pulse serisi kart alın. Çünkü hem soğutması, hem de cw sesi yönünden sorunsuz. Aynı sorunsuzluğu kullandığım birsürü nitro serisinde bulamadım.Pulse diye burun kıvırmayın deneyin görün diyorum sadece :D ...

Cw işi cidden şans ancak arama butonuna radeon coil whine yazdığımda en çok powercolor markası gelmekte. Belki saçma gelecek ama Sapphire pulse serisi kart alın. Çünkü hem soğutması, hem de cw sesi yönünden sorunsuz. Aynı sorunsuzluğu kullandığım birsürü nitro serisinde bulamadım.Pulse diye burun kıvırmayın deneyin görün diyorum sadece :D ...
Pulse burun kıvırılacak bi model mi ki , eksi yönü ne ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri