Nitro+ serisi pulseden daha iyi hocam ama tasarım ve RGB konsunda haklısınız6600XT serisinde soğutma olarak Pulse=Nitro+ o yüzden Nitro+ çok üst seviye olmuyor. Pulseden tek önemli farkı tasarım ve RGB![]()
TG5 Pro kötü diyorlar hava akışı vs. sadece yandan az bir şey hava alıyor bu durumda geçmez mi yine de?Red Devil soğutma olarak bariz şekilde daha iyidir ama dediğiniz sıcaklık değerlerini Nitro+ da geçmez.
hocam bız 2 arkadas aynı anda sattık onda rog strix vardı o 2300 TL'ye sattı ben power color u 3000 tl ye sattım 1 senelık karttı hıc mınıng yapılmamıstı.kazım yapan bırısıne sattımKaça sattın reis konu dışıdır ama merak ettim
Anladım hocam iyi satmışsınız bendede gtx 1650 süper vardı MSI 4250Ye sattım 4-5 ay önce şuanda bekliyoruz bakalım sistem yakalarsak diyehocam bız 2 arkadas aynı anda sattık onda rog strix vardı o 2300 TL'ye sattı ben power color u 3000 TL ye sattım 1 senelık karttı hıc mınıng yapılmamıstı.kazım yapan bırısıne sattım
Seri olarak Nitro+ daha iyidir ama 6600XT modeli için ikisini soğutması tamamen aynı.Nitro+ serisi pulseden daha iyi hocam ama tasarım ve RGB konsunda haklısınız
Bu alt model. Red Devil bundan daha iyi soğutma olarak.Stok bulabilirseniz bu model ikisinden de iyi
"PowerColor Hellhound RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj" https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-hellhound-rx6600xt/
Red devil üst modeli bu arada. Görünüşten bile anlaşılıyor soğutma anlamında daha iyi olduğu. Ne anlamda ikisinden de iyi anlayamadımStok bulabilirseniz bu model ikisinden de iyi
"PowerColor Hellhound RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj" https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-hellhound-rx6600xt/
Hayır hellhound modeli rog strixle yakın soğutma performansı hatta daha iyi bir soğutmaya sahipSeri olarak Nitro+ daha iyidir ama 6600XT modeli için ikisini soğutması tamamen aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu alt model. Red Devil bundan daha iyi soğutma olarak.
@KeReM 1963 hellhound rx6700xt kullanıyor sorularınızı ona sorabilirsinizRed devil üst modeli bu arada. Görünüşten bile anlaşılıyor soğutma anlamında daha iyi olduğu. Ne anlamda ikisinden de iyianlayamadım
Arkadaşım kullanmakta Red Devil 6600XT Sıcak değerlerini istedim ama hatırladığım 2K BF5'te (Ultra) 73 derece gibi bir rakamdı. Yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum bu yüzden değeri söylemesini bekliyorum.