PowerColor Red Devil vs Sapphire Nitro+ (Rx6600xt)

Sapphire nitro+ iyidir bence bende satmadan önce Sapphire pulse rx570 vardı soğutması gayet iyiydi.

Nitro+ bulamıyorsan Red Devil fakat varken Nitro+ düşünmene bile gerek yok.

Hangisi ucuzsa onu alın ikisinin de soğutmaları üst seviye

Red Devil soğutma olarak bariz şekilde daha iyidir ama dediğiniz sıcaklık değerlerini Nitro+ da geçmez.
TG5 Pro kötü diyorlar hava akışı vs. sadece yandan az bir şey hava alıyor bu durumda geçmez mi yine de?

Kaça sattın reis konu dışıdır ama merak ettim
hocam bız 2 arkadas aynı anda sattık onda rog strix vardı o 2300 TL'ye sattı ben power color u 3000 tl ye sattım 1 senelık karttı hıc mınıng yapılmamıstı.kazım yapan bırısıne sattım

Nitro plus diyenler nedenleri açıklayabilir mi ?

hocam bız 2 arkadas aynı anda sattık onda rog strix vardı o 2300 TL'ye sattı ben power color u 3000 TL ye sattım 1 senelık karttı hıc mınıng yapılmamıstı.kazım yapan bırısıne sattım
Anladım hocam iyi satmışsınız bendede gtx 1650 süper vardı MSI 4250Ye sattım 4-5 ay önce şuanda bekliyoruz bakalım sistem yakalarsak diye

Nitro+ serisi pulseden daha iyi hocam ama tasarım ve RGB konsunda haklısınız
Seri olarak Nitro+ daha iyidir ama 6600XT modeli için ikisini soğutması tamamen aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok bulabilirseniz bu model ikisinden de iyi
"PowerColor Hellhound RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj" https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-hellhound-rx6600xt/
Bu alt model. Red Devil bundan daha iyi soğutma olarak.

Bu arada ekran kartınin isinmasindaki en büyük rol kasa ici hava akisi. Eger kasa icindeki hava akisin kotuyse en iyi hava soğutması olan kart bile 80 olur

Stok bulabilirseniz bu model ikisinden de iyi
"PowerColor Hellhound RX6600XT 8GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj" https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-hellhound-rx6600xt/
Red devil üst modeli bu arada. Görünüşten bile anlaşılıyor soğutma anlamında daha iyi olduğu. Ne anlamda ikisinden de iyi anlayamadım

Arkadaşım kullanmakta Red Devil 6600XT Sıcak değerlerini istedim ama hatırladığım 2K BF5'te (Ultra) 73 derece gibi bir rakamdı. Yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum bu yüzden değeri söylemesini bekliyorum.

Seri olarak Nitro+ daha iyidir ama 6600XT modeli için ikisini soğutması tamamen aynı.

Bu alt model. Red Devil bundan daha iyi soğutma olarak.
Hayır hellhound modeli rog strixle yakın soğutma performansı hatta daha iyi bir soğutmaya sahip
@KeReM 1963

Red devil üst modeli bu arada. Görünüşten bile anlaşılıyor soğutma anlamında daha iyi olduğu. Ne anlamda ikisinden de iyianlayamadım

Arkadaşım kullanmakta Red Devil 6600XT Sıcak değerlerini istedim ama hatırladığım 2K BF5'te (Ultra) 73 derece gibi bir rakamdı. Yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum bu yüzden değeri söylemesini bekliyorum.
@KeReM 1963 hellhound rx6700xt kullanıyor sorularınızı ona sorabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,337
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri