Tabi ki Sapphire en az 5-6derece vardırHangisinin soğutması daha iyidir
Yaz aylarında tam yükte 75 dereceyi geçmese yeter
Belirttiğiniz dereceyi geçmez hocam.(75)TG5 Pro kasa ile max kaç derece olur sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cfranko siz anlarsınız hocam
hocaam powercolor reddragon rx 570 kullandım power colorun sogutması bayaga kötu satıp kurtuldum hıc bulasma nıtro yu al gecHangisinin soğutması daha iyidir
Powercolor için üst seviye soğutmaya sahip fakat Sapphire MSI Asus gibi bir firma olduğu için soğutma konusunda birde nitro serisi Sapphire in en üst seviyelerinden bir tanesi o yüzden Sapphire Nitro+ almanızda fayda varRed Devil'e çok üst düzey diyorlar hocam bilginiz var mı?
Hangisinin soğutması daha iyidir
Red Devil soğutma olarak bariz şekilde daha iyidir ama dediğiniz sıcaklık değerlerini Nitro+ da geçmez.Hangisinin soğutması daha iyidir
Kaça sattın reis konu dışıdır ama merak ettimhocaam powercolor reddragon rx 570 kullandım power colorun sogutması bayaga kötu satıp kurtuldum hıc bulasma nıtro yu al gec
6600XT serisinde soğutma olarak Pulse=Nitro+ o yüzden Nitro+ çok üst seviye olmuyor. Pulseden tek önemli farkı tasarım ve RGBPowercolor için üst seviye soğutmaya sahip fakat Sapphire MSI Asus gibi bir firma olduğu için soğutma konusunda birde nitro serisi Sapphire in en üst seviyelerinden bir tanesi o yüzden Sapphire Nitro+ almanızda fayda var