🔥İndirim PowerColor RX 7800 XT 18.499 TL 🔥🔥

12 bine 6750xt 2 fanlı en dandik modelini iyi fırsat diye konuyu yağmalayanlar bu kart alınmaz derken beni linçleyen veledler nedense bu konuda yok.
Forum veled doludur hiçbirşeyden anlamaz ama herşeye fikir yürütür önemsemem, banane.
Modaratör bile ceza puanı vermiş yanlış bilgi vermişim diye o konuda. Modaratörler de aynı yani.
Şaka mısınız olm siz 12 bine o miladı dolmuş 2 fanlı dandik kartı öveceğinize amd amd diyorsanız al 18 bine gayet güncel ve güçlü bir kart.
Admin buralardaysan üyeleri boşver modlara bir el at.

12 bine 6750xt 2 fanlı en dandik modelini iyi fırsat diye konuyu yağmalayanlar bu kart alınmaz derken beni linçleyen veledler nedense bu konuda yok.
Forum veled doludur hiçbirşeyden anlamaz ama herşeye fikir yürütür önemsemem, banane.
Modaratör bile ceza puanı vermiş yanlış bilgi vermişim diye o konuda. Modaratörler de aynı yani.
Şaka mısınız olm siz 12 bine o miladı dolmuş 2 fanlı dandik kartı öveceğinize amd amd diyorsanız al 18 bine gayet güncel ve güçlü bir kart.
Admin buralardaysan üyeleri boşver modlara bir el at.
biri 12k biri 18 k yıne zırvalamassın

bu kartın 18 olduğu yerde ona 12 verilmez ben bunu demeye çalışıyorum veled kardeşim. şimdi git ötede oyna
Verilir verilmez konusu tamamen ihtiyaç ve bütçeye dayalı bence benim bütçem yeterlidir ben veririm başka bir arkadaş veremez gider 6750 xt alır . Söylediğin mantıklı ama tamamen kendi açından bakıyorsun bence .

Geri