Neler Yeni

Öneri Pratik Küçük Powerbank Önerisi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar. Telefon ve bilgisayarı şarj edecek powerbank bakıyordum ancak vazgeçtim. Şimdi sadece telefonumu şarj etmek için bir powerbank arıyorum. Şu an telefonum Poco X3 NFC, bu sene S24 Ultra almayı düşünüyorum. Yani şu an ve yeni telefon alınca da sorunsuz kullanabileceğim bir şey olsun, 10k mAh olsa yeter, hatta 5k bile yeter.

Üç isteğim var;
* Küçük ve pratik olsun.
* Hızlı şarj etsin.
* Siyah olsun.

Ek olarak kablosuz şarj desteği olursa gelecek için güzel olur, S24U almayı planlıyorum dediğim gibi.

Bütçe 2000 lira. Ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi, şimdiden teşekkürler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,069
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar. Telefon ve bilgisayarı şarj edecek powerbank bakıyordum ancak vazgeçtim. Şimdi sadece telefonumu şarj etmek için bir powerbank arıyorum. Şu an telefonum Poco X3 NFC, bu sene S24 Ultra almayı düşünüyorum. Yani şu an ve yeni telefon alınca da sorunsuz kullanabileceğim bir şey olsun, 10k mAh olsa yeter, hatta 5k bile yeter.

Üç isteğim var;
* Küçük ve pratik olsun.
* Hızlı şarj etsin.
* Siyah olsun.

Ek olarak kablosuz şarj desteği olursa gelecek için güzel olur, S24U almayı planlıyorum dediğim gibi.

Bütçe 2000 lira. Ne kadar fiyat performans olursa o kadar iyi, şimdiden teşekkürler.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,069
İsim
Mehmet Aslan
Hocam baya beğendim de bu marka güvenilir mi? İlk defa duyuyorum, powerbank işi sakat patlar fln.

Bir de kaç W acaba gücü göremedim.
Üstteki 20w , alttaki 10w hocam , magsafe olan apple için bu arada uyumlu android kılıf alman lazım. Pek mini powerbank yok , fazla seçeneğin yok yani. Yine de araştır sen.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstteki 20w , alttaki 10w hocam , magsafe olan apple için bu arada uyumlu android kılıf alman lazım. Pek mini powerbank yok , fazla seçeneğin yok yani. Yine de araştır sen.
Apple değil Android olucak hocam. Bir de 20W altı olmasın ya yavaş şarj eder. Magsafe olsa iyi olur da olmasa da olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baseus Magsafe Overseas nasıl arkadaşlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,993
Üyeler
168,550
Son üye
EgoistBey