PreHesap Sitesi Müşteri Hizmetleri Sorunu

H-Sezer

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba prehesap adlo siteden minecraft elmas paket aldım ve ben şuan onun mağduriyetini yaşıyorum yazı uzun olabilir ama paranız boşa gitmemiş olur.

Ekran görüntüsü 2025-10-14 152549.webp

Gördüğün gibi ürünü aldım ve ilk iki hafta falan gayet normal kullandım,bir sıkıntı olmadı.Sonrasında yeni bir bilgisayar aldım ve diğer güncel oyunlarda hevesimi attıktan sonra tekrar canım minecraft oynamak istedi ama her şey böyle başladı oyuna girdim sonra server a girmeye çalıştım ve:
IMG-20251007-WA0002.webp

IMG-20251007-WA0006.webp

Bu hatayı aldım,doğal olarakta müşteri hizmetlerine yazdım.

şş.webp

Screenshot_2025-10-14-15-12-05-344_com.whatsapp.webp

O gün bekledim ancak yanıt gelmeyince siteye girip canlı desteğe yazdım ve hesabın incelemeye alındığını söyledi maksimum 48 saatte geri dönüş yapılacağı söylendi cevap gelmedi ben biraz huysuzlaştım.Ancak paradan dolayı değil yarım yamalak bilgiler ile uzun süre geçtikten sonra verilen cevaplardan (2-3 saat bekleyip devamlı durumu canlı desteğe yazdığımda wp den geri dönüş sağlanmaması yüzünden) ama gayet normal bir şeklinde 4 günün sonunda tekrardan ben wp üzerinden yazdım ve yine birkaç saat sonra yeni bir hesap verdiler ancak o hesapta başkasının halihazırda kullandığı bir hesaptı bu sefer geçen süre zarfında böyle bir şey olduğu için sinirlendim yalan yok ama durumu normal bir şekilde söyledim bana başkasının kullandığı hesabı verdiklerini ve dolayısıyla oynayamadığımı söyledim ne kale alan olmadı geri dönüş olmayınca sinirlendim ve yazdım en başında olduğu gibi cevap veren olmadı ertesi gün beni kale alın artık diyerek sitem ettim yine cevap veren olmadı
bende en başından beri direk neredeyse o birkaç dakika içinde cevap veren biri olduğu için prehesap sitesine girip canlı desteğe yazdım
ama yine geri dönen olmadı ki canlı desteği yarım saat kadar bekledim yani canlı destek ekibinin gördüğünü onlar da bende biliyoruz cevap veren yok ve şu anda mağdurum.

Screenshot_2025-10-14-15-12-13-843_com.whatsapp.webp
Screenshot_2025-10-14-15-12-21-947_com.whatsapp.webp
Ekran görüntüsü 2025-10-14 150133.webp

Geri