Cok sagolYardımcı olmak isterim. Nerede takıldığını anlatır mısın?
kalınlaştırmak derken sesi kalınlaştırmak mı yoksa ses seviyesini artırmak mı?Cok sagol
Şimdi ben bir video cekicem ve cektigim video röportaj gibi bir video bir o konuşucak bir ben onun konustugu kisimlari nasil kalinlastiricam yardim edersen cok sevinirim aksi takdirde yabanci forumlara bakicam
Yani sesin şiddeti ile oynamak mı istiyorsun yoksa sesi kalın bir ses tonuna çevirmek mi?Sesimi degistir diyor bende kalinlaştiricam sesini sadece onun konustugu kisimlari kalinlaştiricam
öncelikle arkadaşın konuştuğu yerleri "C" tuşuna basarak kes. Sonra bu videodaki adımları uygula.Sesimi degistir diyor bende kalinlaştiricam sesini sadece onun konustugu kisimlari kalinlaştiricam
Kalin tona çevirmekY
Yani sesin şiddeti ile oynamak mı istiyorsun yoksa sesi kalın bir ses tonuna çevirmek mi?
Sagol kral deniyeyim bakalimöncelikle arkadaşın konuştuğu yerleri "C" tuşuna basarak kes. Sonra bu videodaki adımları uygula.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video karışık geldiyse direkt şunu söyleyeyim. Pitch Shifter efektini ekle ve efekt ayarlarına gelip Semi-tones'u arttır.