Neler Yeni

Premiere Pro Bilgisi Olan Var mı?

XkralTr35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
Programda bir yerde takılıyorum yardim edebilecek var mi

Maeve Wiley

80+ Bronze
Yardımcı olmak isterim. Nerede takıldığını anlatır mısın?

XkralTr35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olmak isterim. Nerede takıldığını anlatır mısın?
Cok sagol
Şimdi ben bir video cekicem ve cektigim video röportaj gibi bir video bir o konuşucak bir ben onun konustugu kisimlari nasil kalinlastiricam yardim edersen cok sevinirim aksi takdirde yabanci forumlara bakicam

Maeve Wiley

80+ Bronze
Cok sagol
Şimdi ben bir video cekicem ve cektigim video röportaj gibi bir video bir o konuşucak bir ben onun konustugu kisimlari nasil kalinlastiricam yardim edersen cok sevinirim aksi takdirde yabanci forumlara bakicam
kalınlaştırmak derken sesi kalınlaştırmak mı yoksa ses seviyesini artırmak mı?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Sesimi degistir diyor bende kalinlaştiricam sesini sadece onun konustugu kisimlari kalinlaştiricam
öncelikle arkadaşın konuştuğu yerleri "C" tuşuna basarak kes. Sonra bu videodaki adımları uygula.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video karışık geldiyse direkt şunu söyleyeyim. Pitch Shifter efektini ekle ve efekt ayarlarına gelip Semi-tones'u arttır.

XkralTr35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Y

Yani sesin şiddeti ile oynamak mı istiyorsun yoksa sesi kalın bir ses tonuna çevirmek mi?
Kalin tona çevirmek

öncelikle arkadaşın konuştuğu yerleri "C" tuşuna basarak kes. Sonra bu videodaki adımları uygula.

Video karışık geldiyse direkt şunu söyleyeyim. Pitch Shifter efektini ekle ve efekt ayarlarına gelip Semi-tones'u arttır.
Sagol kral deniyeyim bakalim

Top Bottom