Prezervatif Tavsiyesi

Sadece teknoloji forumu değil doğru kategoride açılırsa her konu hakkında soru sorulabilir ki bakıyorum doğru kategoride açılmış. Kızlar soruyora da sorabilirdi konu sahibi ama demek ki burası daha samimi gelmiş olabilecek şeyler
Forumun yaş ortalaması belli bahsettiniz forumda açsa onun için daha faydalı olur dah yinede dediğiniz gibi kişinin kendi tercihi

Teknoloji forumunda her gün ne liseli konuları dönüyor kardeşim bak işine. Forum sahipleri kategoriyi açmışsa kullanıcı o konuda kurallara uyarak konusunu açar istediği gibi. Komik gelmesinin sebebini saydim, senden içindesin işte. Biraz büyü fikrin değişir.
la konuyu ilk kitlediler ben de anlamadım

okey klasik veya hisset al diğerlerine hiç bulaşma bile

Forumda 18 yaştan küçük bir sürü kişi var ve forumun yarısını bile oluşturuyor olabilirler. Bu konunun onaylanması ne kadar etik bilemeyeceğim.

Bimden uyguna Tırtıklı Let's alabilirsiniz 😂😂

Forumda 18 yaştan küçük bir sürü kişi var ve forumun yarısını bile oluşturuyor olabilirler. Bu konunun onaylanması ne kadar etik bilemeyeceğim.
Marketlerdeki prezervatifler kaldırılsın!!! Ülkede 10-15 milyon 18 yaşından küçük kişi var. Hiç etik değil bu durum.

Marketlerdeki prezervatifler kaldırılsın!!! Ülkede 10-15 milyon 18 yaşından küçük kişi var. Hiç etik değil bu durum.
DOSADIJOSAJDIOPASJDJKPSAKJDOPAKSJ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar prezervatife karar verdim ama şimdi daha büyük sorun NASIL İSTİCEM MARKETTE APSOKDJPOKSJAPODKJASPOKDA

DOSADIJOSAJDIOPASJDJKPSAKJDOPAKSJ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar prezervatife karar verdim ama şimdi daha büyük sorun NASIL İSTİCEM MARKETTE APSOKDJPOKSJAPODKJASPOKDA
Alıcan kasaya gelicen ödiycen gidicen knk ne var bunda
Yok ben utanırım dersen internetten al gizli kargo yapıyolar

Sen alışmışsın güneşli günlere

Ben gecenin dördü beşiyim
1692611293238.png

Geri