hcm siz onu bosverinde benim anakart konuma bakin arkadasa secioz karar veremdim bi turluAa karim naber karim
Konuyu atsana bebem bende bakayım birhcm siz onu bosverinde benim anakart konuma bakin arkadasa secioz karar veremdim bi turlu
Konuyu atsana bebem bende bakayım bir
Konuyu atsana bebem bende bakayım bir
Prezervatif aile yıkıyo hocm o yüzden kullanmiyoruzAyıptır ya şakamı yapıyoruz burda aile kuruyoruz
Markette satılması farklı, burada konuşulması farklı. Aradaki farkı anlayamıyorsan yazık :dMarketlerdeki prezervatifler kaldırılsın!!! Ülkede 10-15 milyon 18 yaşından küçük kişi var. Hiç etik değil bu durum.
zeka küpüsün galiba. Sevdim seni.Markette satılması farklı, burada konuşulması farklı. Aradaki farkı anlayamıyorsan yazık :d
Sen zeka küpü değil gibisin, ben hiç sevmedim onu nasıl yapalım.zeka küpüsün galiba. Sevdim seni.
Uzaklaşabilirsin, engelleyebilirsin, yazmayabilirsin. Zeka küpüsün, bul bir yolunu.Sen zeka küpü değil gibisin, ben hiç sevmedim onu nasıl yapalım.
Çoluk çocuklardan uzaklaşmak en iyisi, doğrusun.Uzaklaşabilirsin, engelleyebilirsin, yazmayabilirsin. Zeka küpüsün, bul bir yolunu.
Hocam oldu olacak A4 kağıdını çekirdek katacak şekilde büküp onu soksunıslak mendil