RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,603
@RevDeisDou adlı arkadaşımız hwinfo adlı uygulamayı indirmemi söyledi ve indirdim. Sıcaklık değeri 95 derece mi?
Sıcaklık fazla. Soğutucu almanı öneririm. 1-2 derece daha artsa sistem kendini kapayacak mesela.@RevDeisDou adlı arkadaşımız hwinfo adlı uygulamayı indirmemi söyledi ve indirdim. Sıcaklık değeri 95 derece mi?
Alıntıyı görüntüle
Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.S
Sıcaklık fazla. Soğutucu almanı öneririm. 1-2 derece daha artsa sistem kendini kapayacak mesela.
İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.
Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.
Tabii indiriyorum. galiba tekrar prime95 i açmam lazım.Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.
20dk sonra bakmayı düşünüyorum.Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.
Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.
galiba 20dk ya gerek kalmadı 95 sabit gözüküyor hwmonitorpro'da da.İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.
Program hakkında detaylı bilgim yok. Kullanmamı gerektiren bir durumla karşılaşmadığım için hiç incelemedim
Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @intel pentiumİçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.
Evet bir nebze faydası olur ancak stok soğutucu yine de tam olarak yeterli gelmeyecektir.Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @Intel pentium
Yani ben incehesaptan hazır sistem aldım. Macun sürmüşlerdir herhalde.Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @Intel pentium
Dostum ben hem stok soğutuculu hem sıvı soğutuculu hemde ortalama bir hava soğutuclu bir sistemde 3600 ü denedim sıvı soğutucu ile yükte 50-60 arası oldu hava soğutucu ilede 60-70 derece oldu stok soğutucudan hiç bahsetmiyim zaten çok kötü.Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @Intel pentium