Yardım Prime95 Testi Değerlerimi nasıl öğrenebilirim?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,603
@RevDeisDou adlı arkadaşımız hwinfo adlı uygulamayı indirmemi söyledi ve indirdim. Sıcaklık değeri 95 derece mi?
Screenshot_24.webp

S

Sıcaklık fazla. Soğutucu almanı öneririm. 1-2 derece daha artsa sistem kendini kapayacak mesela.
Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.

Allah allah. Normalde oluyor mu 3600 lerde? Yoksa bir arıza mı var? Soğutucu için min 2 ay beklemem lazım.
İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.

Hwmonitör pro indirip değerlere birde ordan bakar mısınız.
Tabii indiriyorum. galiba tekrar prime95 i açmam lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20dk sonra bakmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinden çıkan soğutucu kötü. Oyun için bu kadar çıkmaz ama anlaman için Ryzen 5 2600 ile aynı testi MACUNSUZ 40 dakka yapsam bile 84 derece gördüm en fazla.
galiba 20dk ya gerek kalmadı 95 sabit gözüküyor hwmonitorpro'da da.
Screenshot_25.webp

Son düzenleme:
Dostum bende 3600 alacağım macun sürsem bir nebze faydası olur mu ? Aynı soru size de dostlar @Emir Aydın @Intel pentium
Dostum ben hem stok soğutuculu hem sıvı soğutuculu hemde ortalama bir hava soğutuclu bir sistemde 3600 ü denedim sıvı soğutucu ile yükte 50-60 arası oldu hava soğutucu ilede 60-70 derece oldu stok soğutucudan hiç bahsetmiyim zaten çok kötü.

95 Derece çok üst seviye oyuna girdiginizde biraz oynayın alta alın Max sıcaklık değerlerini ss atar mısınız hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,181
Son üye
onuruysall
Geri