G Gri Caner 80+ Titanium Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 30,697 En İyi Cevap 7 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Furkan Karagülle yazmış: Bilgi Sarmal orta seviye. Temel atmak için iyi olmaz. Devamı için tıklayın... Temel atmak için problematik mi yoksa başka bir kaynak mı?
Furkan Karagülle yazmış: Bilgi Sarmal orta seviye. Temel atmak için iyi olmaz. Devamı için tıklayın... Temel atmak için problematik mi yoksa başka bir kaynak mı?
ESTAROSSA58 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 995 17 Eylül 2022 #15 egebaranakk0 yazmış: Kanka tonguç ne allah aşkına ben sonuç yayinlari aldim tyt için bunlara 1000 basar hem zorlayici hem öğretici Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 Sadece fiyati uygun olduğu için alinir böyle föyleri başka yayin evleride yapiyo tonguç biraz çocuksu Devamı için tıklayın... valla katılmıyorum tangucun bazı serileri aşırı vasat olsada bazı şeyleride baya kaliteli Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 Alexa yazmış: Temel atmak için problematik mi yoksa başka bir kaynak mı? Devamı için tıklayın... matematiğin güler yüzünün problerler kitabı ve apotemi filan al la tonguç niye alıyon
egebaranakk0 yazmış: Kanka tonguç ne allah aşkına ben sonuç yayinlari aldim tyt için bunlara 1000 basar hem zorlayici hem öğretici Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 Sadece fiyati uygun olduğu için alinir böyle föyleri başka yayin evleride yapiyo tonguç biraz çocuksu Devamı için tıklayın... valla katılmıyorum tangucun bazı serileri aşırı vasat olsada bazı şeyleride baya kaliteli Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Eylül 2022 Alexa yazmış: Temel atmak için problematik mi yoksa başka bir kaynak mı? Devamı için tıklayın... matematiğin güler yüzünün problerler kitabı ve apotemi filan al la tonguç niye alıyon