PunkiesT
80+ Bronze
Şu 3 model arasında kaldım. En çok satanlar arasında zaten siz olsanız hangisini alırdınız? Neden alırdınız ben Page One daha çok beğendim gibi?
Formovie Xming Page One Google Tv desteği var. Görüntü ve ses kalitesi için Dolby Vision desteği ve Boston Acoustics ses sistemi var. Film vs. bunlar için güzel. Lakin yüksek parlaklık ve ışıklı ortamlarda kullanım için Wanbo X5 de alabilirsin. Bu araştırmayı yapay zeka aracılığıyla yaptım*.Şu 3 model arasında kaldım. En çok satanlar arasında zaten siz olsanız hangisini alırdınız? Neden alırdınız ben Page One daha çok beğendim gibi?
Hocam o 3 link arasından hiç biri direk Wanbo x5 Pro Android 11 1100 lümen l1 lisans ve inç alabiliyorsan dediği al geç kafanı ağrıtma.Şu 3 model arasında kaldım. En çok satanlar arasında zaten siz olsanız hangisini alırdınız? Neden alırdınız ben Page One daha çok beğendim gibi?
Hocam yanlış anlamayında 1100 ansı lümen varken gidip yakın paralara 500 lümen cihazmı aldınız.Alttaki modeli aldım dün fiyat performans olarak en iyisi bu olarak deniliyordu ve sabit olmasını istemiyordum taşınabilir olması ve google orjinal lisansı vardi bakalım hayrını görürüz umarım
Wanbo x5 pro düşün hocam bende onu düşünüyorum çünküFiyat performans olarak gösteriliyordu o yüzden aldım zaten iadeye verdim kabul olunursa değişim yapacağım zaten
Ben de onu düşünüyordum Wanbo Mozart 1 Pro arasında kaldım toz geçirmezliği yok usb girişi 2 tane olmadı iyi tripod girişi var 1100 Ansi lümenlik parlaklığı var harici Mozart versiyonunda 1 tane usb girişi 900 ANSI lümenlik parlaklığı toz gerçirmezliği bass höparlör oluşu daha güçlü höparlörlere sahip olması lamba ömrünün daha fazla olması tripod girişinin olmaması tavan asma özelliği var sadece biraz daha ağır. X5 Pro da sadece kablo ile bağlanırken Mozartta batarya sarjı gibi bir kablo ile geliyor.Wanbo x5 pro düşün hocam bende onu düşünüyorum çünkü
Galiba x5pro yöneldim ben hocamBen de onu düşünüyordum Wanbo Mozart 1 Pro arasında kaldım toz geçirmezliği yok usb girişi 2 tane olmadı iyi tripod girişi var 1100 Ansi lümenlik parlaklığı var harici Mozart versiyonunda 1 tane usb girişi 900 ANSI lümenlik parlaklığı toz gerçirmezliği bass höparlör oluşu daha güçlü höparlörlere sahip olması lamba ömrünün daha fazla olması tripod girişinin olmaması tavan asma özelliği var sadece biraz daha ağır. X5 Pro da sadece kablo ile bağlanırken Mozartta batarya sarjı gibi bir kablo ile geliyor.
1 aydır bakıyorum bende bugün Mozart 1 pro aldım ben de X5 Pro alacaktım sonra vazgeçtim Parlaklığı daha iyi ama toza karşı koruması yok merceğe toz kaçması motora veya hoparlöre toz kaçması sorun yaratabilir tek kablosu iyi usb girişi var 2 tane ama en iyi Wanbo projeksiyon olarak Enes Özen bu modeli diyordu ne kadar doğru bilemem . Siyah perde alacağım bir de hem uyku hemde gündüz izlemek için. Toza karşı dayanıklılığı daha iyi hoparlör bas desteği olması daha uzun ömürlü lamba ömrü gibi özellikleri var sitesinde daha hesaplı istersen oradan zaten bütün sitelerde aynı kişi satıyor.Galiba x5pro yöneldim ben hocam
Enes özcan evet markanın otestij üst modeli diye lanse ediyor ama bana göre1 aydır bakıyorum bende bugün Mozart 1 pro aldım ben de X5 Pro alacaktım sonra vazgeçtim Parlaklığı daha iyi ama toza karşı koruması yok merceğe toz kaçması motora veya hoparlöre toz kaçması sorun yaratabilir tek kablosu iyi usb girişi var 2 tane ama en iyi Wanbo projeksiyon olarak Enes Özen bu modeli diyordu ne kadar doğru bilemem . Siyah perde alacağım bir de hem uyku hemde gündüz izlemek için. Toza karşı dayanıklılığı daha iyi hoparlör bas desteği olması daha uzun ömürlü lamba ömrü gibi özellikleri var sitesinde daha hesaplı istersen oradan zaten bütün sitelerde aynı kişi satıyor.
Wanbo Mozart Pro 1 da vinci değil Projeksiyonu açarken tozları görebiliyorsun o yüzden kapalı olması önemli yoksa o tozla başaçıkamazsın HDR ne kadar fark eder bilemem monitörüm var bir artısını göremedim sonuçda o kadar çok kalite arıyorsan 4 k almalısın siyah perde ile tatminkar eder seni ev kullanıcısı ile ses bombası gibi şeyler bence gereksiz zaten yeteri kadar sesleri yeterli zaten ama senin zevkin farklıdır bişey diyememEnes özcan evet markanın otestij üst modeli diye lanse ediyor ama bana göre
HDR YOK
ANSI LÜMEN DÜŞÜK GÖZ ARDI EDİLEBİLİR.
SES SİSTEMİ GÖRECELİ ODAN KÜÇÜK İSE İKİSİDE YETERLİ BÜYÜK ODAN VARSA SİNAMA ZEVKİ ALMAK İÇİN SES BOMBASI LAZIM
Evet kapalı mercek çok güzel lamba ömrü çok güzel ama her akşam 2 film izleyecek biri için lwmba ömrü pek önemli değil 6 sene sonra 8 sene sonra native 4k projeksiyonlar gelicek ozaman ki şartlarda alınabilecek.
Bana göre üst model olması için 1100 ansı lümen fazla olmalı HDR KESIN OLMALI
Ama davinci 1 pro HDR var 600 lümen yanlış bilmiyorsam oda kapalı mercek