Neler Yeni

Yardım Protein tozu ile ilgili yardımcı olur musunuz?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
yani yabancı bir marka olduğu için türkiyede bilen yok ama ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum
Tamam hocam teşekkür ederim araştıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Protein tozu size gerek yok o zaman.Göğüste yağlanma varsa ilk başta bi definasyon yani yağ yakma dönemine girip sonrasında düzgün bi beslenme planıyla kilo alım sürecine başlarsınız
beslenme için kendiniz daha yeni başladıysanız sadece ev yemekleri(sadece bitkisel yağlar ile yapılan)yiyeblrsnız sonrasında şekerden ve hazır yiyeceklerden uzak durduğunuz için çok sıkıntı çekmeyip asıl beslenme planına geçersiniz

tavuk pilav kahvaltıda gevrek veya yulaf tarzı şeyler
Şöyle diyim hocam ben ramazanda başladım 3 ay düzenli beslenme ve düzenli sporla biraz güzel kilı verdim azalmıştı yani yağlar. Sonrasında yaz girdi yine aldım eskisi gibi oldu yani. Şuan tekrar başladım. Paketli gıdalar yok. Şeker zaten normalde de yok. Şuan normal spor programı gibi beslenmeye başladım. Daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem kilo vermede hemde kas kazanmada. 3 ay ara vermiş oldum spora şimdi yine başladım. Bölgeselden devam ediyoruz. Haftada 5 gün şeklinde. Sadece tavuk v.s sürekli yiyince bayıyor. Yeni yiyecekler arayışına giriyorum 😂 birde işte protein tozu bulabilirsem tadı iyi olan ve kaliteli iyi olacak. 500 gr fazla almayacam ve sürekli aroma değiştirecem benim için en mantıklısı bu. Şuan protein creatin ve proworkout harici omega 3 ve multi vitamin alıcam o kadar. Başka toz filan kullanmayacam.

Son düzenleme:

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
hocam ben proteın tozumu
burdan alıyorum fıyatına gore çok ucuz cevremdekı ınsanlar bu fıyatı duyunca ınanamıyorlar
(fıyatın ucuz olma sebebı aminospike olması)
aroması oranları herseyi guzel
dostum bu ne allahını seversen. İçindekiler kısmı nerde? görseller bile hd değil. üzerinde başka açıklamada başka yazıyor. Sırf ucuz diye böyle saçma sapan şeyler tüketeceğine git 5 yumurta ye daha iyi yapma gözünü seveyim ya

corveX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
osman yılkın
dostum bu ne allahını seversen. İçindekiler kısmı nerde? görseller bile hd değil. üzerinde başka açıklamada başka yazıyor. Sırf ucuz diye böyle saçma sapan şeyler tüketeceğine git 5 yumurta ye daha iyi yapma gözünü seveyim ya
dostum istersen sana oranlarını atabılırım gerçekten besın ogelerı dogru fıyatının ucuz olma sebebı AMİNOSPİKE olmasıdır
(yabancı marka)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Emir
dostum istersen sana oranlarını atabılırım gerçekten besın ogelerı dogru fıyatının ucuz olma sebebı AMİNOSPİKE olmasıdır
(yabancı marka)
Aminospike nedir biliyorsun değil mi?Protein tozunda olmaması gerekenden fazla şey koyuyorlar hadi onu geçtim 2k proteın tozu 500tl :D gözünü seveyim uzun vadede böbreklerini eline alırsın.

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
Ben öncesinde 2300 kg protein tozu aldım ve çoğu bitti az kaldı ama artık içerken miğdem bulanıyor. Farklı bir toz almak yerine bu içim veya pınar markasının proteinli sütleri yeterli olur mu? İçerisinde 5gr şeker yazıyor ama şeker ve tatlandırıcı ilavesiz diyor hangisi mantıklı?
aramasından olabilir ve bahsettiğin süt vesaire bir değil protein tozu ile onun yerine haşlanmış yumurta mesela en çok protein sağlayan besindir günde 7 tane yiyerek günlük protein miktarını alabilirsin fakat protein tozunda bcaa vesaire de olduğu için tercih ediliyor ve kullanışlı ve güzel diye..

aramasından olabilir ve bahsettiğin süt vesaire bir değil protein tozu ile onun yerine haşlanmış yumurta mesela en çok protein sağlayan besindir günde 7 tane yiyerek günlük protein miktarını alabilirsin fakat protein tozunda bcaa vesaire de olduğu için tercih ediliyor ve kullanışlı ve güzel diye..
4/1 ini alırsın süt ile

corveX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
osman yılkın
Aminospike nedir biliyorsun değil mi?Protein tozunda olmaması gerekenden fazla şey koyuyorlar hadi onu geçtim 2k proteın tozu 500tl :D gözünü seveyim uzun vadede böbreklerini eline alırsın.
işte ucuz olma sebebi o. yani durumlar kotu oluncada mecbur bunu kullanıoz napalım :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan

4/1 ini alırsın süt ile
O zaman protein tozu daha mantıklı proteinli sütlerden. 26 gr yazıyor üstünde sütlerin ama doğru değil sanırım bilmiyorum

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
O zaman protein tozu daha mantıklı proteinli sütlerden. 26 gr yazıyor üstünde sütlerin ama doğru değil sanırım bilmiyorum
mantık konusu saçma aslında her türlü alabildiğin bir şey proteinsadece düzene sokman önemli

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
mantık konusu saçma aslında her türlü alabildiğin bir şey proteinsadece düzene sokman önemli
Doğru da hep aynı şeyler olunca bıkıyor bi yerden sonra 😂 ben o sütler iyi diye bilirdim demekki protein tozu daha iyimiş

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
Doğru da hep aynı şeyler olunca bıkıyor bi yerden sonra 😂 ben o sütler iyi diye bilirdim demekki protein tozu daha iyimiş
sütte şeker oranı da fazla hatta tatlı olsun diye protein tozu genelde sütle içilir ondan süt onerilir birazda proteine sahip olduğu için

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
sütte şeker oranı da fazla hatta tatlı olsun diye protein tozu genelde sütle içilir ondan süt onerilir birazda proteine sahip olduğu için
Ben zaten yulafı sütle yiyiorum deha fazlasına gerek yok ozaman

Top Bottom