- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hocam teşekkür ederim araştıracağımyani yabancı bir marka olduğu için türkiyede bilen yok ama ben bunu kullanıyorum ve gayet memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle diyim hocam ben ramazanda başladım 3 ay düzenli beslenme ve düzenli sporla biraz güzel kilı verdim azalmıştı yani yağlar. Sonrasında yaz girdi yine aldım eskisi gibi oldu yani. Şuan tekrar başladım. Paketli gıdalar yok. Şeker zaten normalde de yok. Şuan normal spor programı gibi beslenmeye başladım. Daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem kilo vermede hemde kas kazanmada. 3 ay ara vermiş oldum spora şimdi yine başladım. Bölgeselden devam ediyoruz. Haftada 5 gün şeklinde. Sadece tavuk v.s sürekli yiyince bayıyor. Yeni yiyecekler arayışına giriyorum birde işte protein tozu bulabilirsem tadı iyi olan ve kaliteli iyi olacak. 500 gr fazla almayacam ve sürekli aroma değiştirecem benim için en mantıklısı bu. Şuan protein creatin ve proworkout harici omega 3 ve multi vitamin alıcam o kadar. Başka toz filan kullanmayacam.Protein tozu size gerek yok o zaman.Göğüste yağlanma varsa ilk başta bi definasyon yani yağ yakma dönemine girip sonrasında düzgün bi beslenme planıyla kilo alım sürecine başlarsınız
beslenme için kendiniz daha yeni başladıysanız sadece ev yemekleri(sadece bitkisel yağlar ile yapılan)yiyeblrsnız sonrasında şekerden ve hazır yiyeceklerden uzak durduğunuz için çok sıkıntı çekmeyip asıl beslenme planına geçersiniz
tavuk pilav kahvaltıda gevrek veya yulaf tarzı şeyler
Son düzenleme: