Neler Yeni

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
İlk defa protein tozu kullanicam alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeliyim önerebileceginiz protein tozu var mı varsa link atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 🙏
250-500 tlliklerin içinde ne koyuldugu belli değil yorumlar fiyattan kaynaklı iyidir :) ben 4 kglık hardline whey matrix 3 alıyorum 3-4 ayda bir tavsiye ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fiyat performans olarak bu üzmez ; https://www.mysupplement.com.tr/mysupplement-whey-cikolata-2kg
Aynı hammaddeyi kullanıyor ikisi de ama bunu da tercih edebilirsin; https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-whey-classic-whey-protein-2376-gr-9968

Yeni gelen üyelere özel %10 indirim olması lazım.

Beslenmen iyiyse hiç gerek yok protein tozuna haberin olsun.
Knka yemek yaramıyor 186 boy 60 kiloyum ne yediysem yaramıyor protein tozu şart gibi artık

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Pre-workout olarakta bunu alabilirsin.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka yemek yaramıyor 186 boy 60 kiloyum ne yediysem yaramıyor protein tozu şart gibi artık
Dediğim ürünler fazlasıyla kaliteli ama protein tozu kilo almanda ne kadar yardımcı olur orasını bilemem. Gainer düşünebilirsin aslında.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Dediğim ürünler fazlasıyla kaliteli ama protein tozu kilo almanda ne kadar yardımcı olur orasını bilemem. Gainer düşünebilirsin aslında.
Adam set atmış senin attığında ucuz kafam karıştı 😂

Knka pre filan anlamam ilk defa kullanicam bana hangisi lazımsa onu alayım link atabilirsen iyi olur şunu bunu alman lazım dersen daha sağlıklı olur

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hocam arkadaşın attığı set dediğim gibi şekerli su o yüzden ucuz. Asıl ürünler bunlar aslında.
Bu siteden fiyatları karşılaştırabilirsin.

Knka pre filan anlamam ilk defa kullanicam bana hangisi lazımsa onu alayım link atabilirsen iyi olur şunu bunu alman lazım dersen daha sağlıklı olur
Günlük ne kadar tavuk yiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Vitaminleri her bireyin zaten düzenli olarak alması gerekiyor ancak BCAA ve Glutamine gibi supplementler para tuzağıdır.
Bcaa ve glutamine ben de ekstra almam ama set içinde geliyor. + olarak creatine için b6 vitamini büyük önem taşıyor ekstradan

Kanka benim attigim fiyat performans. Yeni basliyorsan bu şekilde başlanan çok daha mantıklı. Alıp kullananların yorumlarını okuyabilirsin aklında soru işareti varsa. Devamlılık gösterirsen gerekli görürsen bigjoy gibi markalara yönelirsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam arkadaşın attığı set dediğim gibi şekerli su o yüzden ucuz. Asıl ürünler bunlar aslında.
Bu siteden fiyatları karşılaştırabilirsin.

Günlük ne kadar tavuk yiyorsun?
Sürekli tavuk yemiyorum knka ne çıkarsa işte öyle özenli bişey yok bunu takviye olarak düşündüm açıkçası yeteriz protein alımını tamamlasin diye

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bcaa ve glutamine ben de ekstra almam ama set içinde geliyor. + olarak creatine için b6 vitamini büyük önem taşıyor ekstradan

Kanka benim attigim fiyat performans. Yeni basliyorsan bu şekilde başlanan çok daha mantıklı. Alıp kullananların yorumlarını okuyabilirsin aklında soru işareti varsa. Devamlılık gösterirsen gerekli görürsen bigjoy gibi markalara yönelirsin.
Açıkçası mantığı yok kanka. O ürünlerden aldığın tek verim psikolojik olur. Ronic, Protouch gibi markalardan uzak durulması gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Sürekli tavuk yemiyorum knka ne çıkarsa işte öyle özenli bişey yok bunu takviye olarak düşündüm açıkçası yeteriz protein alımını tamamlasin diye
Mantıklı düşünmüşsün ben de öyle yapıyordum yemek yapmadan önce

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Açıkçası mantığı yok kanka. O ürünlerden aldığın tek verim psikolojik olur. Ronic, Protouch gibi markalardan uzak durulması gerekiyor.
Şimdi ne alayım o zaman knka ne tavsiye edersin yemek ile birlikte alicam tozu da ona uygun bişey var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Eve gittiğimde içeriklerini atarım istiyorsan ben fiyatına göre çok memnunum. Zararını da görmedim.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Kilo almak için gainer öneririm o zaman. Bütçe sıkmayacaksa yanında protein tozu da alabilirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kilo alamıyorsan karbonhidrat alımını artırman lazım. Yulaf, fıstık ezmesi, muz, süt artık başka ne istiyorsan çek robottan iç. Hem besin değerleri çok iyi hem kalorisi çok yüksek. Günün geri kalanında 2 su bardağı pirinç biraz da tavuk yesen tamamdır.

Top Bottom