Neler Yeni

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Eve gittiğimde içeriklerini atarım istiyorsan ben fiyatına göre çok memnunum. Zararını da görmedim.
Kağıt üstünde yazılan içeriğe baktım hiç güven vermedi. Bu fiyata adamlar birde isolate whey satıyor. Bigjoy,hardline gibi markalarda bile eser miktarda şeker varken adamlar 0ı yapıştırmış. Böyle markalara güvenmemek gerekiyor. Tadı mı güzel nasıl memnunsun tam olarak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Ben kendi tavsiyemi verdim. Yeni basliyorsan dediğim gibi fp bir ürün tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır. Merak ettiğin bir durum olursa eve gidince fotoğraflarını atarım. Daha öncelerde de bigjoy gibi markalarda kullanmış biri olarak kivam koku ve tat konusunda farkları yok diyebilirim. Ben uzun vadede etkisini gördüm artık tercih sana kalmış.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Kağıt üstünde yazılan içeriğe baktım hiç güven vermedi. Bu fiyata adamlar birde isolate whey satıyor. Bigjoy,hardline gibi markalarda bile eser miktarda şeker varken adamlar 0ı yapıştırmış. Böyle markalara güvenmemek gerekiyor. Tadı mı güzel nasıl memnunsun tam olarak?
Hocam bigjoy fiyatları artınca alternatif olarak geçmiştim, sonrasında memnun kalınca devam ettim iyiki de etmişim. Glutamine ve bcaayi dolaptan satıp 150 200 lira oradan alıyorum sırf. Preworkout creatine ve wheyler bana kalıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman

Yeni basliyorsan en iyisi bu paket olacaktır.

Içinde 3 adet 15 servis protein tozu, glutamin, bcaa, creatine, preworkout ve shaker bulunuyor. 330 TL toplam
la olum siz manyakmısınız bunların hiçbirturlu faydası olmadıgını düşünüyorum ve mide bozduguna dair duyumlarım var ve ayrıca azcık kafanızı çalıstırın 2 kiloluk wheyler 1000 tl oolmusken sizce bu fiyata bu urunler olabilirmi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
la olum siz manyakmısınız bunların hiçbirturlu faydası olmadıgını düşünüyorum ve mide bozduguna dair duyumlarım var ve ayrıca azcık kafanızı çalıstırın 2 kiloluk wheyler 1000 TL oolmusken sizce bu fiyata bu urunler olabilirmi
Ben denedim ve uzun vadede begendigim için oneriyorum hocam. Fazla söze gerek yok satici değil kullanıcı olarak yapıyorum. fiyatına göre bence rakipsiz ki bu fiyata dediğin gibi zor zaten. Tatlandırıcısi fazla ve tadı yoğun sadece o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk sen oyle desene,protein tozu dısında bide gainer alman gerekiyo senin protein tozu suan sana nerdeyse hçbir etki yapmaz
Protein tozu etki yapar gainer sağlıklı şekilde kilo alması için hocam. Kas ile kilonun ne alakası zayıf kaslı olunmuyor mu

Top Bottom