Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Eve gittiğimde içeriklerini atarım istiyorsan ben fiyatına göre çok memnunum. Zararını da görmedim.
Kağıt üstünde yazılan içeriğe baktım hiç güven vermedi. Bu fiyata adamlar birde isolate whey satıyor. Bigjoy,hardline gibi markalarda bile eser miktarda şeker varken adamlar 0ı yapıştırmış. Böyle markalara güvenmemek gerekiyor. Tadı mı güzel nasıl memnunsun tam olarak?

Ben kendi tavsiyemi verdim. Yeni basliyorsan dediğim gibi fp bir ürün tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır. Merak ettiğin bir durum olursa eve gidince fotoğraflarını atarım. Daha öncelerde de bigjoy gibi markalarda kullanmış biri olarak kivam koku ve tat konusunda farkları yok diyebilirim. Ben uzun vadede etkisini gördüm artık tercih sana kalmış.

Kağıt üstünde yazılan içeriğe baktım hiç güven vermedi. Bu fiyata adamlar birde isolate whey satıyor. Bigjoy,hardline gibi markalarda bile eser miktarda şeker varken adamlar 0ı yapıştırmış. Böyle markalara güvenmemek gerekiyor. Tadı mı güzel nasıl memnunsun tam olarak?
Hocam bigjoy fiyatları artınca alternatif olarak geçmiştim, sonrasında memnun kalınca devam ettim iyiki de etmişim. Glutamine ve bcaayi dolaptan satıp 150 200 lira oradan alıyorum sırf. Preworkout creatine ve wheyler bana kalıyor.

Yeni basliyorsan en iyisi bu paket olacaktır.

Içinde 3 adet 15 servis protein tozu, glutamin, bcaa, creatine, preworkout ve shaker bulunuyor. 330 TL toplam
la olum siz manyakmısınız bunların hiçbirturlu faydası olmadıgını düşünüyorum ve mide bozduguna dair duyumlarım var ve ayrıca azcık kafanızı çalıstırın 2 kiloluk wheyler 1000 tl oolmusken sizce bu fiyata bu urunler olabilirmi

la olum siz manyakmısınız bunların hiçbirturlu faydası olmadıgını düşünüyorum ve mide bozduguna dair duyumlarım var ve ayrıca azcık kafanızı çalıstırın 2 kiloluk wheyler 1000 TL oolmusken sizce bu fiyata bu urunler olabilirmi
Ben denedim ve uzun vadede begendigim için oneriyorum hocam. Fazla söze gerek yok satici değil kullanıcı olarak yapıyorum. fiyatına göre bence rakipsiz ki bu fiyata dediğin gibi zor zaten. Tatlandırıcısi fazla ve tadı yoğun sadece o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sen oyle desene,protein tozu dısında bide gainer alman gerekiyo senin protein tozu suan sana nerdeyse hçbir etki yapmaz
Protein tozu etki yapar gainer sağlıklı şekilde kilo alması için hocam. Kas ile kilonun ne alakası zayıf kaslı olunmuyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,233
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri