Neler Yeni

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Gainerı günde 2 ölçek. Protein tozunu günde 1 ölçek. Yararını elbette görürsün ama devamlılık önemli.Sürekli kullanabilirsin bir zararı olmaz ama en kısa sürede kalori takipli bir beslenme düzenine geçmeni öneririm.
Hocam bu gainer iyi midir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam maddi durumun varsa neden bunlara ihtiyacın duyuyorsun
Maddi durum derken lüks hayat yaşamıyorum knka ama sağlıktan parayı esirgemem ve spor salonuna gidecek zamanım yok çok yoğun çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antrenmana yakın saatlerde kullanmayın. Ya sonra ya da antrenmandan 2 saat önce kullanabilirsiniz. Örneğin saat 13.00da antrenmana gidecekseniz 11 gibi ilk ölçeği atın antrenmandan çıktıktan sonra 2. ölçeği atın. Protein tozunu da antrenmana yakın saatler dışında kullanabilirsiniz.
Eyw Allah razı olsun 🙏

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
Maddi durum derken lüks hayat yaşamıyorum knka ama sağlıktan parayı esirgemem ve spor salonuna gidecek zamanım yok çok yoğun çalışıyorum
knk protein tozu kilo aldirmaz sana gainer kullanman lazım onun icin .Ve onu geçtim yüksek kalorili yulaf shake-pilav tavuk-bebe bisküvisi findik ezmesi cart curtla da bunları alabilirsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
knk protein tozu kilo aldirmaz sana gainer kullanman lazım onun icin .Ve onu geçtim yüksek kalorili yulaf shake-pilav tavuk-bebe bisküvisi findik ezmesi cart curtla da bunları alabilirsin.
Knka amacım kilo alırken yağ olarak almamak ve kas kütlesi kazanmak gerekirse spora da gidicem ama şuan durumum yok kendimi fiziksel olarak biraz toparlamayi düşünüyorum ilk etapta

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
brocum sen beni anlamıyon heralde ulan cubuk kraker gibi gozukcekse bu cocuk niye protein tozu kullansın adam 60 kilo 60 60 kiloya kaç kilo kas koyacak azcık bilde konus
Hocam sen iyi misin ? :D protein tozu zayıfken ise yaramaz diyorsun ama yarar ben bunu söylüyorum sana saldırıyorsun

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,871
İsim
yusuf ecer
Knka amacım kilo alırken yağ olarak almamak ve kas kütlesi kazanmak gerekirse spora da gidicem ama şuan durumum yok kendimi fiziksel olarak biraz toparlamayi düşünüyorum ilk etapta
amacın kilo almaksa protein tozuna değil gainera yönel, o da yemek yemekte zorlanıyorsan al ben gereksiz buluyorum aslında protein tozunu da gainerı da ama yiyemiyorsan sıvı olduğu için kolay kalori

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
kankam spor yapmadan kaslara hasar vermeden kas kütlesi kazanamazsın yani nereyi istiyorsan o kas grubuna hasar vermedigin sürece kas kütlesi kazanman zor.Hani spora başlarsanda eğer yettirebiliyrosan paranı doğal olarak gelişmeni tavsiye ederim ki o ürünleri biraktiğın an pişmanlik yaşama.

Top Bottom