Neler Yeni

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
bir şey diyeceğim de uyari alacağım şimdi neyse. Kaç boyun kaç kaç kgsin de bu şekilde konuşuyorsun hocam?
182 77 kiloyum ve yag oranımda 11-12 ve kendimi ince hissediyorum Not: ben kaleciyim fitness la ilgiliş bi ugrasım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem tavukçu olarak çalışıyor istediğim tavuk ürününe erişebiliyorum bedavaya fakat bünye bi zamandan sonra tavuğu istemiyor ben de wheye bu yüzden başvurdum zamanında
protein tozu sana ozel bişi vermiyo sen o protein oranını doğal bi şekilde alsan daha yararlı dogal sekilde alamıyosan protein tozu alıyosun zaten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kankam spor yapmadan kaslara hasar vermeden kas kütlesi kazanamazsın yani nereyi istiyorsan o kas grubuna hasar vermedigin sürece kas kütlesi kazanman zor.Hani spora başlarsanda eğer yettirebiliyrosan paranı doğal olarak gelişmeni tavsiye ederim ki o ürünleri biraktiğın an pişmanlik yaşama.
O zaman knka şöyle olacak sanırım kilo almak için takviye alırken birde mutlaka spora gitmem lazım doğru mu anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
182 77 kiloyum ve yag oranımda 11-12 ve kendimi ince hissediyorum Not: ben kaleciyim fitness la ilgiliş bi ugrasım yok
182 84 kg civarıyım bir süredir spor yapmadigim halde yag oranım 15 civarlarındadır muhtemelen. Deadlift nizami 190 200 kg atıyordum azimsanmayacak kadar uzun süredir yapıyorum iş ve stress dolayısıyla ara verdim. Futbol oynadığım dönemlerde 70 kusur kg aesthethic daha cut bir vücudum vardı futbolu bırakınca powerlifte ağırlık verdim sırt bel ön arka bilek

mexvell67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Süleyman
182 84 kg civarıyım bir süredir spor yapmadigim halde yag oranım 15 civarlarındadır muhtemelen. Deadlift nizami 190 200 kg atıyordum azimsanmayacak kadar uzun süredir yapıyorum iş ve stress dolayısıyla ara verdim. Futbol oynadığım dönemlerde 70 kusur kg aesthethic daha cut bir vücudum vardı futbolu bırakınca powerlifte ağırlık verdim sırt bel ön arka bilek
e olum olabilirsin eee yani
ne anlamam gerekiyo bu protein tozu konusunda yanlış dusundugunu değiştirmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
O zaman knka şöyle olacak sanırım kilo almak için takviye alırken birde mutlaka spora gitmem lazım doğru mu anladım
Kanka bunlarin hepsi spor takviyesi. Gainer,whey ,creatine vs. Gainer kullanıp spor yapmazsan sadece kilo alırsın o da sekilsiz durur

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
aynen öyle ama illaki takviye almanada gerek yok.İmkan varsa tavuk pilav ye yulaf shake yap kendine yeterli ekstraya gerek yok.Ama suan spora başlayana kadar istersen kendine shake yap kalorisi yüksek shake tarifleri bul internetten kilo alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
e olum olabilirsin eee yani
ne anlamam gerekiyo bu protein tozu konusunda yanlış dusundugunu değiştirmiyo
Yanlış düşünmüyorum ki sen almak istediğin cevabı alamadığın için üsteliyorsun.

efost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Efe
Size tavsiyem HIQ markası baya kullanan var şahsen ben kullanmadım ama kullananlar tavsiye ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
aynen öyle ama illaki takviye almanada gerek yok.İmkan varsa tavuk pilav ye yulaf shake yap kendine yeterli ekstraya gerek yok.Ama suan spora başlayana kadar istersen kendine shake yap kalorisi yüksek shake tarifleri bul internetten kilo alırsın.
Lor peyniri protein için,yulaf karbonhidrat lif için, yeşillik asit vitamin için tercih edilebilir shake için. Ek olarak tahıllardsn bitkisel protein de alabilirsin, bitkisel proteinin aminoasit oranı hayvansala göre eksik olduğu için yarın protein diye geçer ama hem karbonhidrat hem protein kaynaklarıdır. Mercimek nohut fasulye vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen
Lor peyniri protein için,yulaf karbonhidrat lif için, yeşillik asit vitamin için tercih edilebilir shake için. Ek olarak tahıllardsn bitkisel protein de alabilirsin, bitkisel proteinin aminoasit oranı hayvansala göre eksik olduğu için yarın protein diye geçer ama hem karbonhidrat hem protein kaynaklarıdır. Mercimek nohut fasulye vs.
aynen öyle bunlar doğal yönde daha sağlıklı seyler ileri duzey spor yapmadigi icin ekstralara gerek yok gainer protein vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan

protein tozu sana ozel bişi vermiyo sen o protein oranını doğal bi şekilde alsan daha yararlı dogal sekilde alamıyosan protein tozu alıyosun zaten
Protein kas kütlesi oluşturmak için gerekli hocam. Protein tozları proteinin yanında düşük ölçüde karbonhidratta içeriyor. Ek olarak karbonhidrat içerikli yiyeceklerle tüketilirse o da kilo aldırır.

Top Bottom