Günlük kilo başına 2 gr protein alman iyidir. 80 kilo isen Günlük 160 gr protein alman gerekir. Sadece protein değil karbonhidrat da önemli.17 ye giricem sporu evde yapıyorum 4 5 aydır yapıyorum hiçbir gelişme yok neredeyse proteini iyi almıyorum diyemi? sizce protein tozu almalımıyım gelişmek için
hocam bi gelirim olsa macfite yazılıcamda yok işte sıkıntı o seneye staj yapınca gideceğim amaGünlük kilo başına 2 gr protein alman iyidir. 80 kilo isen Günlük 160 gr protein alman gerekir. Sadece protein değil karbonhidrat da önemli.
Vücudunun ne kadar Günlük kaloriye ihtiyacı var, yağ oranın ne bunları bilmen gerekir.
Bu yüzden sağlıklı gelişim için uzman önerisi ile spor yapmak mantıklı.
Aylık ücret karşılığı personel trainer ile de çalışabilirsin
Gelişmek istiyorsan protein tozu alabilirsin. Özellikle spor sonrası su ile karıştırdığında tozu, kana çok hızlı karışır ve spor esnasında yıprattığın kasları hemen toplamana yardımcı olur.hocam bi gelirim olsa macfite yazılıcamda yok işte sıkıntı o seneye staj yapınca gideceğim ama
genellikle günde 50 squat 50 mekik 50 diz üstü şınav bunlar fix her sporda bigün göğüs bacak bigün sırt kol göğüs değişiyor oylehangi hareketleri yapiyorsunuz hocam antrenman yogunlugunuz az olabilir
hocam bunlarla olmaz gibi tavsiyem spor salonuna gidin. antrenmandan sonra yoruluyor musunuz ? kasları yeterince yormadığınız için gelişemiyorsunuz bencegenellikle günde 50 squat 50 mekik 50 diz üstü şınav bunlar fix her sporda bigün göğüs bacak bigün sırt kol göğüs değişiyor oyle