Protein tozu lazımmı?

YØNDAİME

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
17 ye giricem sporu evde yapıyorum 4 5 aydır yapıyorum hiçbir gelişme yok neredeyse proteini iyi almıyorum diyemi? sizce protein tozu almalımıyım gelişmek için

17 ye giricem sporu evde yapıyorum 4 5 aydır yapıyorum hiçbir gelişme yok neredeyse proteini iyi almıyorum diyemi? sizce protein tozu almalımıyım gelişmek için
Günlük kilo başına 2 gr protein alman iyidir. 80 kilo isen Günlük 160 gr protein alman gerekir. Sadece protein değil karbonhidrat da önemli.
Vücudunun ne kadar Günlük kaloriye ihtiyacı var, yağ oranın ne bunları bilmen gerekir.
Bu yüzden sağlıklı gelişim için uzman önerisi ile spor yapmak mantıklı.
Aylık ücret karşılığı personel trainer ile de çalışabilirsin

Günlük kilo başına 2 gr protein alman iyidir. 80 kilo isen Günlük 160 gr protein alman gerekir. Sadece protein değil karbonhidrat da önemli.
Vücudunun ne kadar Günlük kaloriye ihtiyacı var, yağ oranın ne bunları bilmen gerekir.
Bu yüzden sağlıklı gelişim için uzman önerisi ile spor yapmak mantıklı.
Aylık ücret karşılığı personel trainer ile de çalışabilirsin
hocam bi gelirim olsa macfite yazılıcamda yok işte sıkıntı o seneye staj yapınca gideceğim ama

tavuk daha ucuz protein tozundan ama tozun olayı tadı tatlı çektiğinde canın yada tavuk yoktur o gün destek amaçlı alınabilir ama tavuk göğsü her zaman en iyisidir sindirimi 30dk dır hızlıdır kolaydır ama o fiyatı vermek yerine bütçen az ise hele tavuk ye ama bütçen vardır ve yemek listeni genişletmek istiyorsundur al bir tane

hocam bi gelirim olsa macfite yazılıcamda yok işte sıkıntı o seneye staj yapınca gideceğim ama
Gelişmek istiyorsan protein tozu alabilirsin. Özellikle spor sonrası su ile karıştırdığında tozu, kana çok hızlı karışır ve spor esnasında yıprattığın kasları hemen toplamana yardımcı olur.
Ama kahvaltı, akşam yemeklerinde düzenli olarak protein ve karbonhidrat alımını ihmal etmemen gerek yok.
En sağlıklı protein, tavuk göğsü. Yanına basacaksın, pilavı (ben bulgur tercih ediyorum), makarnayı, sabahları yumurta ( spor yaptığım dönem günlük min. 7-8 yumurta beyazı yerdim )
Kısacası kas yapmak biraz maliyetli. Yumurtanın kolisi 150-160 TL olmuş :)

hangi hareketleri yapiyorsunuz hocam antrenman yogunlugunuz az olabilir

hangi hareketleri yapiyorsunuz hocam antrenman yogunlugunuz az olabilir
genellikle günde 50 squat 50 mekik 50 diz üstü şınav bunlar fix her sporda bigün göğüs bacak bigün sırt kol göğüs değişiyor oyle

genellikle günde 50 squat 50 mekik 50 diz üstü şınav bunlar fix her sporda bigün göğüs bacak bigün sırt kol göğüs değişiyor oyle
hocam bunlarla olmaz gibi tavsiyem spor salonuna gidin. antrenmandan sonra yoruluyor musunuz ? kasları yeterince yormadığınız için gelişemiyorsunuz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,699
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri