Neler Yeni

Protein tozu nasıl kullanılmalı ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Whey piskevitli protein geçti elime 62 kilo 1.80 boyum var vücudum fena değil yani atletik duruyorum iki aydır fln yapıyorum nasıl kullanmam lazım fazla kullanmak zarar verir mi

123kral14

80+ Silver
Verir
Antrenman sonra 1 ölçek nu kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Antrenmandan 1 saat önce veya antrenmandan sonraki 30 dakika içinde kullanılmalı. Şahsen antrenmandan sonra kullanmanı öneririm kasları çok daha hızlı onarırsın.

ne zaman içtiğinin bir önemi yok protein tozu ana öğün yerine geçmez günlük protein açığını kapatmak için kullanılır ben yatmadan içiyorum 2 ölçek

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ne zaman içtiğinin bir önemi yok protein tozu ana öğün yerine geçmez günlük protein açığını kapatmak için kullanılır ben yatmadan içiyorum 2 ölçek
Antrenmandan 1 saat önce veya antrenmandan sonraki 30 dakika içinde kullanılmalı. Şahsen antrenmandan sonra kullanmanı öneririm kasları çok daha hızlı onarırsın.
Verir
Antrenman sonra 1 ölçek nu kadar
Hocalarım peki creatin tam olarak nedir ve ne sıklıkla kullanılmalı?

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Kreatini 6 hafta boyunca(Genelde) her gün kullanmalısın. 6 haftanın sonunda vücuttaki kreatin birikip, artık etki etmemeye başlayacağı için yaklaşık 3 haftalık bir ara vermen gerekir.
Kreatinin amacı tükenişi ertelemektir yani 1-2 tekrar daha fazla girebilirsiniz ayrıca kreatin kaslara su toplayacağı için günlük 3-4 litre+ icmeniz gerekir. Kaslara su toplaması vücudunuz büyütür.

123kral14

80+ Silver
Kaslarda su toplar daha dolu gözüktürür
gücü arttırır
günde 5 gr istediğin zaman kullanabilirsin sabah akşam fark etmez

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaslarda su toplar daha dolu gözüktürür
gücü arttırır
günde 5 gr istediğin zaman kullanabilirsin sabah akşam fark etmez
Kreatini 6 hafta boyunca(Genelde) her gün kullanmalısın. 6 haftanın sonunda vücuttaki kreatin birikip, artık etki etmemeye başlayacağı için yaklaşık 3 haftalık bir ara vermen gerekir.
Kreatinin amacı tükenişi ertelemektir yani 1-2 tekrar daha fazla girebilirsiniz ayrıca kreatin kaslara su toplayacağı için günlük 3-4 litre+ icmeniz gerekir. Kaslara su toplaması vücudunuz büyütür.
Peki protein tozu ile bir kullanır mı? Mesela ikisini antrenmandan önce almak zararlı mı?
Bir de önerdiğiniz marka var mı?
Çok teşekkürler :)

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Peki protein tozu ile bir kullanır mı? Mesela ikisini antrenmandan önce almak zararlı mı?
Bir de önerdiğiniz marka var mı?
Çok teşekkürler :)
Sorun olmaz. Hardline, protein ocean, SSN gibi markalar fena değil

Top Bottom