Neler Yeni

Protein tozu nedir ? ne işe yarar? kullanılmalı mı ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
40 yaşından sonra karaciğerde sıkıntı çıkar :D
Tüm yorumlarını okudum. O kadar bilgisiz, o kadar cahil ve yanlış konuşmuşsun ki...

40 yaş diye bir şey yoktur. 15 yaşında protein tozuda kullanılır.

Karaciğerde çıkacak sıkıntı yağlanmadır. Bununda yaşı yoktur. Bünye meselesidir. Benim 4 yıllık spor geçmişimde sürekli olarak kullanmadığım halde 19 yaşındayken karaciğer yağlanmam çıktı. Protein tozunu komple kullanmayı bıraktım ve geçti.

Bilmediğiniz konularda sırf yazmak için yazmayın !

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Protein tozu kullanmalımıyım ne oldunu tam bilmiyorum sağlıksız mı ?

Protein tozu kullanmadan vücüt geliştirebilirmiyiz ?

he bide şey diyorlar instagram da görüyorum kreatin mi ne nedir bu ?
Cevap 1-) Protein tozunu eğer beslenmen zayıf kalırsa kullanmalısın. Örneğin alman gereken protein miktarı 125 grdır ancak sen beslenme sebebiyle 75-100 gr alıyorsundur. 1 ölçek protein tozu ile aradaki açığı kapatırsın.

Cevap 2-) Tabi gelişir. Protein tozu vb şeylerin hiçbir önemi yoktur. Sert idman, kaliteli beslenme ile harika gelişim alırsın.

Cevap 3-) Creatin kaslarına enerji iletimini hızlandırır. Dolayısıyla bana göre en güzel supplementtir kendisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5g kreatin için fazla değil mi bence antremandan önce 2 sonra 2 şeklinde böl.
Hayır, fazla değil.

Kreatinin farklı kullanımları bile var, yükleme boşaltma gibi. Bu dönemde günlük 15 gr kadar içiyorsun mesela.

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Tüm yorumlarını okudum. O kadar bilgisiz, o kadar cahil ve yanlış konuşmuşsun ki...

40 yaş diye bir şey yoktur. 15 yaşında protein tozuda kullanılır.

Karaciğerde çıkacak sıkıntı yağlanmadır. Bununda yaşı yoktur. Bünye meselesidir. Benim 4 yıllık spor geçmişimde sürekli olarak kullanmadığım halde 19 yaşındayken karaciğer yağlanmam çıktı. Protein tozunu komple kullanmayı bıraktım ve geçti.

Bilmediğiniz konularda sırf yazmak için yazmayın !
40 yaş olayını ciddiye alman beni çok güldürdü açıkçası...

diğer cahilce ve yanlış olan "ironi" dışı yorumlarımı da açıklayabilir misin .d

2 ne kanka kuş mu besliyorsunuz?
ayrıca kreatin ve glutamin'in antrenman öncesi/sonrası yoktur.İstersen sabah kalkarken iç yani kafana göre.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Protein tozu eğer yediğin yemeklerden yeteri kadar protein alıyorsan gereksiz. Ben kreatin kullanıyorum kasların su topladığı için hem güçleniyorsun hemde dışarıdan daha güzel gözüküyor ancak saç döküyor ve çok fazla su içmen lazım.
Creatin güçlendirmez, sahte bir kas yapılanması yapar sadece. ATP üretimini arttırdığı için antermanlardaki performans artıyor o da güçlendirmeye girmiyor.

Creatini şöyle kullanmalısın dostum, ben ilk hafta yükleme yaptım günlük 25 gr creatin aldım 1 hafta boyunca ondan sonraki hafta 5 gr almaya başladım günlük olarak. Sen düzenli olarak günlük 5 gr alırsan daha iyi olur yaşın biraz küçük. Günlük 3.5L 4L su içip creatin alırsan hiç bir sorun olmaz aksine faydası olur. 2 aya bir kan tahlili ver kreatinin değerine baktır eğer yüksek çıkarsa kullanmaya ara ver, ayrıyeten creatini 2 ay kullandıktan sonra 1.5 hafta ara vermelisin.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
40 yaş olayını ciddiye alman beni çok güldürdü açıkçası...

diğer cahilce ve yanlış olan "ironi" dışı yorumlarımı da açıklayabilir misin .d
15 yaşında protein tozu mu kullanılır kardeşim? senin okuldaki arkadaş 40'ını geçince bi seninle görüşsün :D 40 yaşından sonra karaciğerde sıkıntı çıkar :D Hard line çöp hocam 100 lira olsa verilmez yine.Yazık etmeyin organlarınıza 3 kuruş az vereceğim diye...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2 ne kanka kuş mu besliyorsunuz?
Ben 56 kiloyum boyum boyum 1.67 şu Runic 2270gr' lıktan aldım. İsolate olandan. Sizce nasıl kullanayım? 40 gündür falan spora gidiyorum. İkinizden de fikir almak isterim. @TahaCel ' e de faydası dokunur arkadaşım zaten.
Cevap 1-) Protein tozunu eğer beslenmen zayıf kalırsa kullanmalısın. Örneğin alman gereken protein miktarı 125 grdır ancak sen beslenme sebebiyle 75-100 gr alıyorsundur. 1 ölçek protein tozu ile aradaki açığı kapatırsın.

Cevap 2-) Tabi gelişir. Protein tozu vb şeylerin hiçbir önemi yoktur. Sert idman, kaliteli beslenme ile harika gelişim alırsın.

Cevap 3-) Creatin kaslarına enerji iletimini hızlandırır. Dolayısıyla bana göre en güzel supplementtir kendisi.

Hayır, fazla değil.

Kreatinin farklı kullanımları bile var, yükleme boşaltma gibi. Bu dönemde günlük 15 gr kadar içiyorsun mesela.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Ben 56 kiloyum boyum boyum 1.67 şu Runic 2270gr' lıktan aldım. İsolate olandan. Sizce nasıl kullanayım? 40 gündür falan spora gidiyorum
Her idman sonrası 1 ölçek kafi bence. Eğer protein alımınız düşükse öğün esnasında da tüketebilirsiniz.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Protein tozu eğer yediğin yemeklerden yeteri kadar protein alıyorsan gereksiz. Ben kreatin kullanıyorum kasların su topladığı için hem güçleniyorsun hemde dışarıdan daha güzel gözüküyor ancak saç döküyor ve çok fazla su içmen lazım.
Ufak bi düzeltme yapayım buraya hocam.
Kreatin,Dht'den kaynaklı "genetiğinde" saç dökülmesi olan bir kişinin saç dökülmesini ciddi manada hızlandırıyor sadece,genetikte böyle bir problem yok ise dökülmüyor.
Yok 5g normal doz,fazla değil.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Ufak bi düzeltme yapayım buraya hocam.
Kreatin,Dht'den kaynaklı "genetiğinde" saç dökülmesi olan bir kişinin saç dökülmesini ciddi manada hızlandırıyor sadece,genetikte böyle bir problem yok ise dökülmüyor.
Şimdi aynısını yazıyordum. Teşekkürler bilgilendirmen için.

Saç dökümünü genetik olmadığı halde kolay kolay tetikleyemez supplementler. İşin içine anabolikler girince ne saç kalır nede ... :)

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,751
İsim
Taha yücel
Ben 56 kiloyum boyum boyum 1.67 şu Runic 2270gr' lıktan aldım. İsolate olandan. Sizce nasıl kullanayım? 40 gündür falan spora gidiyorum. İkinizden de fikir almak isterim. @TahaCel ' e de faydası dokunur arkadaşım zaten.
Her idman sonrası 1 ölçek kafi bence. Eğer protein alımınız düşükse öğün esnasında da tüketebilirsiniz.
anladım teşekkürler ben bide hocaya sorarım ona göre alırım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
ben antremanda kullanıyorum bazen suyla karıştırıp
öyle şeylere gerek yok kullanırsan zararıda yok adam akıllı yapsan yeterli bence sadece gelişimini hızlandırır
benim akrabamda vardı sporu bıraktığı için verdi yoksa para verip almam
hocam nesquikli süte karıştırıp içebiliyor muyum?

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
15 yaşında protein tozu mu kullanılır kardeşim? senin okuldaki arkadaş 40'ını geçince bi seninle görüşsün :D 40 yaşından sonra karaciğerde sıkıntı çıkar :D Hard line çöp hocam 100 lira olsa verilmez yine.Yazık etmeyin organlarınıza 3 kuruş az vereceğim diye...
1- Evet 15 yaşında protein yozu kullanılmaz.
2-Bunun ironi olduğunu söylemiştim anlayana tabii.
3- Evet Hard Line leş gibi bir marka.Ve yine evet 100 lira bile verilmez.Siz zamanında kullandıysanız belki bu yazdığımı kabullenememiş olabilirsiniz tabii :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,759
Üyeler
167,193
Son üye
fkosdas
Top Bottom