Neler Yeni

Protein tozu nedir ? ne işe yarar? kullanılmalı mı ?

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
nasıl kullanıldığını bilmiyorum birinden yardım almadan bilinçsiz kullanmıyım da bu yaşta kullanılır mı ? bunları kullanmadan spor yapılır mı iyi bir vücüt
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl kullanıyorsun düzenli olarak yemekten sonra mı anterman sonra mı felan
belki sporu bırakırsın ilk baş bir kaç ay git bana sorarsan baktın bırakmıcak gibisin sonra al bana sorarsan

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
Taha yücel
belki sporu bırakırsın ilk baş bir kaç ay git bana sorarsan baktın bırakmıcak gibisin sonra al bana sorarsan
ayn ben de öyle düşünüyorum

protein tozu proteinin toz haline geçmiş halidir daha pratik olduğu için kullanışlıdır zararı yok diye biliyorum
proteini tam alırsan protein tozuna gerek yok protein tozu pratik olduğu için su gibi protein içiyorsun gibi düşün
yemek yiyebiliyorsan gerek yok
kreatinde zararlı bir şey değil kas gelişiminde etkilidir ben bcaa kullanıyorum aynı şey
Kullanmasan da olur ama ben kullanıyorum çünkü sarıyo yani neden olmasın
Yaşın daha genç olduğu için tavsiye etmiyorum kullanmanı. Peynir altı suyundan yapılıyor günlük dozun üstüne çıkmazsan zararı yok.

Evet, toz kullanmadan vücudunu geliştirebilirsin.

Kreatin, kas gücünü, performansını ve büyümesini artırır. Yiyeceklerden alman çok zordur o yüzden ek olarak alınması tavsiye ediliyor. Mesela 5 kg kırmızı ette 1 gr kreatin bulunur. Sporcular günlük 5 gr kreatin alıyorlar. Ancak uzun süreli tüketim zararlı olabilir diye söylemler var. Belirli bir süre kullanıp ara vermek gerekiyor.
reisler ben bir spora başlıyım bir kaç ay gidip gidişata göre alırım peki bunu nasıl içiyoruz anterman öncesi mi sonrası mı ? ve nasıl yapıyoruz ölceği nedir neyle karıştırcam

içinde çilek çokolata bir şeyler var bu ürünün yanında felan

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Yaşım 15 bayramdan sonra spora başlıyorum.

Protein tozu kullanmalımıyım ne oldunu tam bilmiyorum sağlıksız mı ?

Protein tozu kullanmadan vücüt geliştirebilirmiyiz ?

he bide şey diyorlar instagram da görüyorum kreatin mi ne nedir bu ?
ilk 6 ay kullanmana gerek yok ondan sonrası için kaliteli olması kaydıyla kullanman gelişim için iyi olacaktır.
ancak içindeki maddelere dikkat et alerjin olabilir benim oldu zor attım kendimi hastaneye.

kreatin vücuttaki kreatin oranını arttırmaya yarıyor buda kaslarda daha çok su tutmanı ve son gücünün Bi nebze artmasını sağlıyor bunu da 6 aydan sonra kullanırsan faydasını görürsün. ancak ailende genetik saç dökülmesi varsa tavsiye etmem saçını döker. bol su içmeyi de unutma

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ayn ben de öyle düşünüyorum

reisler ben bir spora başlıyım bir kaç ay gidip gidişata göre alırım peki bunu nasıl içiyoruz anterman öncesi mi sonrası mı ? ve nasıl yapıyoruz ölceği nedir neyle karıştırcam

içinde çilek çokolata bir şeyler var bu ürünün yanında felan
Bu ronic olana bende bayağı baktım yorumları falan güzel ama çok ucuz olduğu için şüphelendim gittim parasını verip hardline aldım. Creatin normalde her markada aynıdır çünkü creatin creatindir ama yine de sağlık söz konusu o yüzden bence iyi olduğu bilinen bir şey al veya hiç alma. Protein tozu almak yerine proteinli şeyler ye ve creatin al

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
Taha yücel
ilk 6 ay kullanmana gerek yok ondan sonrası için kaliteli olması kaydıyla kullanman gelişim için iyi olacaktır.
ancak içindeki maddelere dikkat et alerjin olabilir benim oldu zor attım kendimi hastaneye.

kreatin vücuttaki kreatin oranını arttırmaya yarıyor buda kaslarda daha çok su tutmanı ve son gücünün Bi nebze artmasını sağlıyor bunu da 6 aydan sonra kullanırsan faydasını görürsün. ancak ailende genetik saç dökülmesi varsa tavsiye etmem saçını döker. bol su içmeyi de unutma
reis nerden bilcem alerjim olduğunu :D bu konuyla alakası var mı bilmiyorum ama alerji testi olmuştum çok hapşuruyorum diye toza alerjim çıktı bir tek

ha bide bu ürün nasıl https://www.trendyol.com/ronic-nutr...-33110835?boutiqueId=604826&merchantId=120731

3 ay sonra alsak bir şey olur mu

Bu ronic olana bende bayağı baktım yorumları falan güzel ama çok ucuz olduğu için şüphelendim gittim parasını verip hardline aldım. Creatin normalde her markada aynıdır çünkü creatin creatindir ama yine de sağlık söz konusu o yüzden bence iyi olduğu bilinen bir şey al veya hiç alma
hardline mı alim diyorsun

bu ürünün yanında bir şeyler var onlar ne çilekli çikolatalı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
reis nerden bilcem alerjim olduğunu :D bu konuyla alakası var mı bilmiyorum ama alerji testi olmuştum çok hapşuruyorum diye toza alerjim çıktı bir tek

ha bide bu ürün nasıl https://www.trendyol.com/ronic-nutr...-33110835?boutiqueId=604826&merchantId=120731

Evet ama bence protein tozu alcağına proteinli şeyler ye. Creatin alabilirsin ben faydasını gördüm

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Yaşım 15 bayramdan sonra spora başlıyorum.

Protein tozu kullanmalımıyım ne oldunu tam bilmiyorum sağlıksız mı ?

Protein tozu kullanmadan vücüt geliştirebilirmiyiz ?

he bide şey diyorlar instagram da görüyorum kreatin mi ne nedir bu ?
15 yaşında protein tozu mu kullanılır kardeşim? kimsenin dediğine aldanma sakın kullanma. 3-4 yıl sonra yine kullanmak istersen yaz bana seve seve yardımcı olurum ben.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
Taha yücel
15 yaşında protein tozu mu kullanılır kardeşim? kimsenin dediğine aldanma sakın kullanma. 3-4 yıl sonra yine kullanmak istersen yaz bana seve seve yardımcı olurum ben.
Bilmiyorum ki herkes bir şey dedi benim okuldan bir arkadaş kullanıyordu ama bilmiyorum

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Bilmiyorum ki herkes bir şey dedi benim okuldan bir arkadaş kullanıyordu ama bilmiyorum
senin okuldaki arkadaş 40'ını geçince bi seninle görüşsün :D

bcaa ve kreatin kullanabilirsin ama.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç

ronic leblebi minimum Hard line öneririm biraz pahalı ama yapacak bir şey yok :(
sherred brothersın çıkardığı marka vardı oda baya iyi diyorlar mamulü yurt dışından yerli üretim.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
Taha yücel
senin okuldaki arkadaş 40'ını geçince bi seninle görüşsün :D

bcaa ve kreatin kullanabilirsin ama.
40 yaşından sonra nolur ki :D anlamadım

kreatin saç döküyor diyorlar korktum açıkcası

bcaa nedir ?

neyse zaten şimdilik almıyorum bir kaç yıl daha beklemeliyim galiba

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
40 yaşından sonra nolur ki :D anlamadım

kreatin saç döküyor diyorlar korktum açıkcası

bcaa nedir ?

neyse zaten şimdilik almıyorum bir kaç yıl daha beklemeliyim galiba
40 yaşından sonra karaciğerde sıkıntı çıkar :D

bcaa performans artırıcı ve aynı zamanda içinde az da olsa protein de barındırıyor.Ben 15 yaşındayken kullanmıştım mesela.Kreatini de ayı gibi almazsan ve bünyen de izin veriyorsa hiçbir şey dökmez.Bünyen izin vermezse de döküldüğünü anlar bırakırsın.Kel yapmıyor yani merak etme :D

ronic leblebi minimum Hard line öneririm biraz pahalı ama yapacak bir şey yok :(
sherred brothersın çıkardığı marka vardı oda baya iyi diyorlar mamulü yurt dışından yerli üretim.
Hard line çöp hocam 100 lira olsa verilmez yine.Yazık etmeyin organlarınıza 3 kuruş az vereceğim diye...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,228
Üyeler
166,504
Son üye
kaan.12
Top Bottom