Neler Yeni

Protein tozu nedir ? ne işe yarar? kullanılmalı mı ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
anladım teşekkürler ben bide hocaya sorarım ona göre alırım
Hocaya sor ama tam olarak inanma dediklerine. Genelde kendisi satmak için aldırır :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Evet 15 yaşında protein yozu kullanılmaz.
2-Bunun ironi olduğunu söylemiştim anlayana tabii.
3- Evet Hard Line leş gibi bir marka.Ve yine evet 100 lira bile verilmez.Siz zamanında kullandıysanız belki bu yazdığımı kabullenememiş olabilirsiniz tabii :D
1.maddeni neye dayanarak söylüyorsun? Bcaa vs kullanıp protein tozunu kullanamama sebebi nedir :D ?
2. İroni olduğu nerede yazıyor?
3. Sana kalmış bir durum. Ronic vs demedik, Bigjoy hardline bunlar iyi markalardır. Optimum daha iyidir tabi :)

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Hocaya sor ama tam olarak inanma dediklerine. Genelde kendisi satmak için aldırır :)

1.maddeni neye dayanarak söylüyorsun? Bcaa vs kullanıp protein tozunu kullanamama sebebi nedir :D ?
2. İroni olduğu nerede yazıyor?
3. Sana kalmış bir durum. Ronic vs demedik, Bigjoy hardline bunlar iyi markalardır. Optimum daha iyidir tabi :)
1- Çünkü o yaşlarda kaslarımızın ek bir protein desteğine ihtiyacı yoktur.Ha eğer ki ağır Bodybuilder'san böyle boyu 180 kilon 90 falansa alsın kullansın zaten kimse karışamaz ona.Ama yazan kardeşimiz daha yeni başlayan hiçbir alakası olmayan biri.
2- (!) falan mı koymamı bekliyorsun :D
3- Bigjoy mu iyi? :D bence sen de şu an ironi yapıyorsun...

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
1- Çünkü o yaşlarda kaslarımızın ek bir protein desteğine ihtiyacı yoktur.Ha eğer ki ağır Bodybuilder'san böyle boyu 180 kilon 90 falansa alsın kullansın zaten kimse karışamaz ona.Ama yazan kardeşimiz daha yeni başlayan hiçbir alakası olmayan biri.
2- (!) falan mı koymamı bekliyorsun :D
3- Bigjoy mu iyi? :D bence sen de şu an ironi yapıyorsun...
Ne kadar yanlış konuşuyorsun ya! Protein ihtiyacın spordan dolayı ekstra vardır. Napıyor vücudun protein sentezi mi? Bak ne diyorum;

Yaşa bakılmaksızın önemli olan beslenmedir. Eğer beslenemiyorsan mecburen takviye amaçlı alınmalı.

İroni olduğunu herhangi bir ibare olmadan nasıl anlayabilirim? Saçmalıyorsun iyice.

Tamam dostum en iyisi senin bilip kullandığın ürünlerdir.

Daha yazmazsan sevinirim.

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Tek bu konuda arkadaşa katılıyorum sanırım.Hocalara bir şey sorma sakın.Hatta program bile isteme.Genel bir gün çizergesi hazırlayıp hareketleri öğren veya hareketleri hocaya da sorabilirsin.Yani günlerini hoca belirlemesin.

Ne kadar yanlış konuşuyorsun ya! Protein ihtiyacın spordan dolayı ekstra vardır. Napıyor vücudun protein sentezi mi? Bak ne diyorum;

Yaşa bakılmaksızın önemli olan beslenmedir. Eğer beslenemiyorsan mecburen takviye amaçlı alınmalı.

İroni olduğunu herhangi bir ibare olmadan nasıl anlayabilirim? Saçmalıyorsun iyice.

Tamam dostum en iyisi senin bilip kullandığın ürünlerdir.

1,2- Doğal Protein varken,daha kas gelişimi oturmamış bir çocuğa %100 doğal olmayan bir şey neden veresin peki? Yani demek istediğim şu; Protein tozu o yaşta boş bir şey oluyor.Çok zararlı hay sakın kullanmayın ya falan demiyorum.Gitsin tavuk yumurta bezelye vs vs ne varsa gömsün.

3- Zeka işi...

4-Bir konuda haksız çıkınca neden triggerlanıyorsun dostum? Kullandığım/Kullanamadığım 10'larca ürün sayabilirim iyi olan .d

Son düzenleme:

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
1,2- Doğal Protein varken,daha kas gelişimi oturmamış bir çocuğa %100 doğal olmayan bir şey neden veresin peki? Yani demek istediğim şu; Protein tozu o yaşta boş bir şey oluyor.Çok zararlı hay sakın kullanmayın ya falan demiyorum.Gitsin tavuk yumurta bezelye vs vs ne varsa gömsün.

2- Zeka işi...

3-Bir konuda haksız çıkınca neden triggerlanıyorsun dostum? Kullandığım/Kullanamadığım 10'larca ürün sayabilirim iyi olan .d

Hala saçma konuşuyorsun :D Bak diyorum ki eğer ihtiyacı olan proteini yiyeceklerden alamayacaksa takviye için alabilir.

2. yazdığından zaten yaş ortalaman belli oluyor.

Bir şeye triggerlandığımda yok. Bigjoy almışsındır sivilce yapmıştır bende yapmaz, başka alırsın sıkıntısız kullanırsın ben kullanamam. Söylediğim 2 markada gayet bilindik ve temiz ürünler. Senin kullandıklarının 10 katını kullanmışımdır spor hayatım boyunca. Hepsini deneyimledim merak etme.

sezarillo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cenker Cantürk
Hala saçma konuşuyorsun :D Bak diyorum ki eğer ihtiyacı olan proteini yiyeceklerden alamayacaksa takviye için alabilir.

2. yazdığından zaten yaş ortalaman belli oluyor.

Bir şeye triggerlandığımda yok. Bigjoy almışsındır sivilce yapmıştır bende yapmaz, başka alırsın sıkıntısız kullanırsın ben kullanamam. Söylediğim 2 markada gayet bilindik ve temiz ürünler. Senin kullandıklarının 10 katını kullanmışımdır spor hayatım boyunca. Hepsini deneyimledim merak etme.
Waikiki ve Defacto da gayet bilindik markalar,ama genelde ne kadar adi kumaşlar kullandıklarını veya kötü tasarım yaptıklarını tartışmamıza gerek yok bence.Kalite,reklamla ölçülmez.Sivilce vs ile de ölçülmez.Buarada boş boş sidik yarıştırmana gerek yok.Benim kaç senedir spor yaptığımı veya hangi supplementleri kullandığımı bile bilmiyorsun :D

Zeka işi cümlesini yaşa bağdaştırman cidden komik.Senden daha büyüyüğümdür demeyeceğim çünkü senin hakkında bir şey bilmiyorum dostum senin seviyene düşemem

bir daha yazmazsan sevinirim'di hani? :D

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Waikiki ve Defacto da gayet bilindik markalar,ama genelde ne kadar adi kumaşlar kullandıklarını veya kötü tasarım yaptıklarını tartışmamıza gerek yok bence.Kalite,reklamla ölçülmez.Sivilce vs ile de ölçülmez.Buarada boş boş sidik yarıştırmana gerek yok.Benim kaç senedir spor yaptığımı veya hangi supplementleri kullandığımı bile bilmiyorsun :D

Zeka işi cümlesini yaşa bağdaştırman cidden komik.Senden daha büyüyüğümdür demeyeceğim çünkü senin hakkında bir şey bilmiyorum dostum senin seviyene düşemem

bir daha yazmazsan sevinirim'di hani? :D
Tamam sensin :)

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
Protein tozu dediğimiz şey akşam yemeğinde tavukdan aldığın protein ile farkı yok, günlük yeterli düzeyde protein alamadığın zaman kullandığın bir supplament, eğer günlük proteini sağlayabiliyorsan protein tozuna gerek yok.

Top Bottom