Neler Yeni

Protein Tozu önerisi max 500 TL ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Benim size tavsiyem o parayla kreatin alıp protein ihtiyacını olabildiğince besinle karşılamanız, ayrıca amino asitlerin kana karışma zamanıyla antrenman sonunu ayarlarsanız tam oturur. Çünkü protein ihtiyacını karşılamak zor değil ama kreatin ihtiyacını karşılamak pek kolay değil. Tabi bütçe artarsa artan bütçeyle whey alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: DntX

DntX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa
hocam protein tozu yerine tavuk alıp pirinçle tüketmem mi daha ucuza gelir yani bana f/p lazım hem bütçeme yardımcı olsun hemde protein ihtiyacımı gidereyim
Şöyle düşün, 100 gr çiğ tavukta 21 gr protein var ve kilosunu 90 tl den alırsan 9 tl'ye geliyor. Protein tozunda ise servisi ortalama 24 gr protein içeriyor ama protein tozu almak istersen bu 24gr proteinin ne kadar tuttuğunu bakıp ona göre alabilirsin. Linkteki toz tavukla ortalama aynı fiyatta. Tavuk yemeyi seviyorsanız, pişirecek zaman varsa tavuk alın. Eğer pratik olsun, tatlı ihtiyacımı da gidereyim derseniz protein tozu da olabilir. Bir zararı yok protein tozu dediğimiz şey genelde peynir altı suyu konsantresinden yapılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam protein tozu yerine tavuk alıp pirinçle tüketmem mi daha ucuza gelir yani bana f/p lazım hem bütçeme yardımcı olsun hemde protein ihtiyacımı gidereyim
Evet diğer arkadaşların dediği gibi kreatin de alabilirsin, sana antrenmanda performans artışı verir ve kaslarına su toplayarak daha şişkin gözükmesini sağlar. FAKAT benim gibi bahtsızsan, genetikte saç dökülmesi varsa. Kreatin saçının dökülmesini hızlandırabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Acuner
Creatine için bilemem fakat, protein tozu dediğimiz şey whey. Yani peynir altı suyu hocam. Normal besinden çok bir farkı yok.
Dostum o kısımda problem yok zaten. Zararlı yapan kısmı onu kullanılabilecek hale getirirken yapılan işemler ve maddeler.

BerkW

80+ Bronze
Şöyle düşün, 100 gr çiğ tavukta 21 gr protein var ve kilosunu 90 TL den alırsan 9 TL'ye geliyor. Protein tozunda ise servisi ortalama 24 gr protein içeriyor ama protein tozu almak istersen bu 24gr proteinin ne kadar tuttuğunu bakıp ona göre alabilirsin. Linkteki toz tavukla ortalama aynı fiyatta. Tavuk yemeyi seviyorsanız, pişirecek zaman varsa tavuk alın. Eğer pratik olsun, tatlı ihtiyacımı da gidereyim derseniz protein tozu da olabilir. Bir zararı yok protein tozu dediğimiz şey genelde peynir altı suyu konsantresinden yapılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet diğer arkadaşların dediği gibi kreatin de alabilirsin, sana antrenmanda performans artışı verir ve kaslarına su toplayarak daha şişkin gözükmesini sağlar. FAKAT benim gibi bahtsızsan, genetikte saç dökülmesi varsa. Kreatin saçının dökülmesini hızlandırabilir.
tamamdır hocam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: DntX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,390
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz