protein tozu önerisi

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047

bu seti almayı düşünüyorum pek bi bilgim yok bu setler hakkında. Başka ne tercih edebilirim bunun yerine ? aroma bisküvi karpuz falan olmamalı çikolata veya bu tarzda bişey olmalı . bir de ne sürede tükenir bu set ? yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle alacaksan sakın trendyoldan alma, kendi sitesinden al %10 indirim kodları sayesinde 140tl düşüyor
İkinci olarak eğer protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan toz almanı önermem onun yerine omega3, vitd ya da pre alabilirsin naçizane.
Son olarak o tozu denemiştim şu an da elimde bir miktar var tadı gayet hoş beğeneceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamer hack vs gereksiz ürünler olarak görüyorum kitleye hitap etmek amaçlı yapılmış bir ürün bence tabi seven kullanan vardır.

Öncelikle alacaksan sakın trendyoldan alma, kendi sitesinden al %10 indirim kodları sayesinde 140tl düşüyor
İkinci olarak eğer protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan toz almanı önermem onun yerine omega3, vitd ya da pre alabilirsin naçizane.
Son olarak o tozu denemiştim şu an da elimde bir miktar var tadı gayet hoş beğeneceğini düşünüyorum.

Gamer hack vs gereksiz ürünler olarak görüyorum kitleye hitap etmek amaçlı yapılmış bir ürün bence tabi seven kullanan vardır.
hocam shakerle ona hiç bakmadım bile gelmesede siparişte açıkçası peşine düşermiyim sanmam . kendi sitesinden sipariş vereceğim zaten . protein ihtiyacımın çoğu zaman yarısını bile karşılayamıyorum . salona haftada 5 gün gidiyorum beni ne kadar süre götürür tahmini?

proteın ocenada bana göre tek kötü yan bu sadece bcaa ve pre workoutta oluyor. açtıktan 1.5-2 ay içinde tüketmen lazım. yoksa topaklaşıyor bilgin olsun.

Ben proteın tozu spor yapana çok önermem zaten sporu ciddi yapan kişi proteın açığı kolay kolay bırakmaz. ama sabah kahvaltı yapamıyorum diyorsan yulaf ve kuruyemiş karışımlarıyla güzel hızlı şeyler yapılıyor iyi oluyor

bu seti almayı düşünüyorum pek bi bilgim yok bu setler hakkında. Başka ne tercih edebilirim bunun yerine ? aroma bisküvi karpuz falan olmamalı çikolata veya bu tarzda bişey olmalı . bir de ne sürede tükenir bu set ? yardımcı olursanız sevinirim
https://proteinocean.com/fitness-paketi-mega

Buradan al sepette BOB10 kodu yaz biraz daha indirimli alırsın bu arada

proteın ocenada bana göre tek kötü yan bu sadece bcaa ve pre workoutta oluyor. açtıktan 1.5-2 ay içinde tüketmen lazım. yoksa topaklaşıyor bilgin olsun.

Ben proteın tozu spor yapana çok önermem zaten sporu ciddi yapan kişi proteın açığı kolay kolay bırakmaz. ama sabah kahvaltı yapamıyorum diyorsan yulaf ve kuruyemiş karışımlarıyla güzel hızlı şeyler yapılıyor iyi oluyor

https://proteinocean.com/fitness-paketi-mega

Buradan al sepette BOB10 kodu yaz biraz daha indirimli alırsın bu arada
teşekkür ederim hocam aroma olarak caramel macchiato mu yoksa çikolatalı mı önerirsiniz . veya önerdiğiniz başka bir marka varmı

Bu arada tozdan alabileceğin protein miktarı ile aynı fiyattaki tavuktan alabileceğin protein miktarını hesapla istersen, en son 2 yıl önce böyle bir hesap yapmıştım ve tavuk daha uyguna geliyordu, tozu da 1.5 ay civarı kullanırsın diye tahmin ediyorum 64 servis fazla baya. Eğer kahve seviyorsan caramel macchiato gayet güzel gelir, ben çok kahve aşığı olmamama rağmen tadını beğeniyorum.

Şuna da bakabilirsin bu arada 2.1.1 ama

Son düzenleme:
teşekkür ederim hocam aroma olarak caramel macchiato mu yoksa çikolatalı mı önerirsiniz . veya önerdiğiniz başka bir marka varmı
ben çoğunu kullandım eğer sade yada süt ile içeceksen caramel machiato on numaraydı. ama karışım yaparım meyve atarım vs dersen çikolata al.

benim favorim caramel macchiato ile çilekti ama belirtim çikolatasını çok sevemedim ama damak tadı herkesin farklıdır.

tavuk protein/fiyat orani olarak cok daha ucuza geliyor eger zaman sikintin yoksa tozun mantigi yok bence

tavuk protein/fiyat orani olarak cok daha ucuza geliyor eger zaman sikintin yoksa tozun mantigi yok bence
Bence de öyle sadece tavuk değil ton balığı bimdeki vs. yadaa baklagillerdeki proteinler.

Protein tozu en avantajlı kullanımı sabah 4-5 yumurta haşlayıp yanına birşeyler hazırlayamıyorsan oluyor onun dışında gerek yok

Bence de öyle sadece tavuk değil ton balığı bimdeki vs. yadaa baklagillerdeki proteinler.

Protein tozu en avantajlı kullanımı sabah 4-5 yumurta haşlayıp yanına birşeyler hazırlayamıyorsan oluyor onun dışında gerek yok
haşlanmış yumurtadan nerdeyse nefret ediyorum zorla yiyorum . zaman sıkıntım yok tavuk da alabilirim protein tozu yerine . pre workout creatin alsam sadece olurmu

Bence sadece Whey protein + Creatine al. Protein tozunda creatine var ise creatine de alma, Ben Hardline Whey Matrix 3 kullanıyorum porsiyon başına 2 gr creatine var günde 2 ölçek kullanırsam 4 gr yapıyor, creatinin ayrı satılanında ölçek gramajı 5 yani sadece protein tozu bile yeter diğerlerini almana gerek yok.

haşlanmış yumurtadan nerdeyse nefret ediyorum zorla yiyorum . zaman sıkıntım yok tavuk da alabilirim protein tozu yerine . pre workout creatin alsam sadece olurmu
Bence yeniysen preyede gerek yok. creatin d vitamini(solgar al kesinlikle) ve balık yağı(bence efa-1200) bu 3'ü yeterli olacaktır.

kafein için ya herhangi bir markanin kapsülünü al içmeyi seviyorsan https://www.taftcoffee.com/collecti...MItKPpxr7Z-wIViKnVCh08wAwdEAAYASAAEgKZ2vD_BwE bunu öneririm kafein oranı iyidir.

pre-workoutlar bence benchte misal 100kg basamıyorsan minimum gerek yok. yada squatta 120 görmediysen gerek yok. bunlara vereceğin paralarla kemer falan al sakatlanma riskin azalsın :)

Ben spor yaparken Whey protein + BCAA + Creatine kullanırdım. Gerisi bana biraz boşa para israfı gibi geliyor. Marka olarak Nutrade’den şaşma. Ham madde kalitesi olarak üst düzey diğer tozlardan ayrılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri