Arkadaşlar merhaba. Genel olarak bir bütçe söyleyemeyeceğim çünkü markalar arası çok fazla fiyat oynuyor. Ama biraz daha fiyat performans olursa benim bütçeme daha uygun olur. Protein tozu ve creatin önerilerinizi alabilir miyim rica etsem?
Aroma olarak neyli tavsiye edersiniz benim önceden aldığım çikolatalıydı.![]()
Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Aromasız ile aromalı arasında tad hariç başka bir fark var mı?Protein tozunda Supplementler markasını öneririm, kendi sitesinden alabilirsin.
Kreatinde marka çok fark etmiyor ama SSN önerebilirim. Aromasız alsan daha iyi olur.
çileklisi en iyisi benceAroma olarak neyli tavsiye edersiniz benim önceden aldığım çikolatalıydı.
Aromasız ile aromalı arasında tad hariç başka bir fark var mı?
Birde SSN'in protein tozları nasıl acaba?
Şu çıktı karşıma.![]()
Whey Refuel Kombinasyonu 1 (SSN Sports Style Nutrition Whey Refuel Çikolata Aroma + Creatine )
Sports %100 Whey Refuel Protein TozuSınırları Zorlayan Formül !60 Servislik Yenilenen formül, yeni ambalajında !Yüksek kalite Whey Protein Konsantresi ve Whey Protein İzolato ham madde karışımı, özel formülü ile her servisinde 21g protein sunan, aynı zamanda günlük protein ihtiyacınızı ekonomik olwww.ssnsports.com.tr