Protein tozu ve kreatin önerisi

McCharty

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba. Genel olarak bir bütçe söyleyemeyeceğim çünkü markalar arası çok fazla fiyat oynuyor. Ama biraz daha fiyat performans olursa benim bütçeme daha uygun olur. Protein tozu ve creatin önerilerinizi alabilir miyim rica etsem?

Protein tozunda Supplementler markasını öneririm, kendi sitesinden alabilirsin.
Kreatinde marka çok fark etmiyor ama SSN önerebilirim. Aromasız alsan daha iyi olur.

Aroma olarak neyli tavsiye edersiniz benim önceden aldığım çikolatalıydı.
Protein tozunda Supplementler markasını öneririm, kendi sitesinden alabilirsin.
Kreatinde marka çok fark etmiyor ama SSN önerebilirim. Aromasız alsan daha iyi olur.
Aromasız ile aromalı arasında tad hariç başka bir fark var mı?
Birde SSN'in protein tozları nasıl acaba?
Şu çıktı karşıma.

Son düzenleme:
Merhabalar SSN i çok önermem yakın bie arkadaşım kullanıyordu , sürekli topaklanmadan şikayetçiydi grizzone nun daha fazla aroma seçeneği var ve gerçkten fiyat performans ürünü .
Bir influencerda tarafsız olarak hesap kitap yaptığında şöyle bir tabloya ulaşmış...

Ekler

• 1000064649.webp
    1000064649.webp
    36.1 KB · Hit: 38
Aroma olarak neyli tavsiye edersiniz benim önceden aldığım çikolatalıydı.

Aromasız ile aromalı arasında tad hariç başka bir fark var mı?
Birde SSN'in protein tozları nasıl acaba?
Şu çıktı karşıma.
çileklisi en iyisi bence

protein tozunda supplementler’in kendi markasını alıyorum ben, fiyat performans olarak iyi. kendi sitesinden almak daha uygun oluyor genelde. kreatinde marka çok fark etmiyor ama ssn kullanmıştım, memnundum. aromasız alırsan karıştırması kolay oluyor.

ben izole protein tozu kullanıyorum. optimumla başladım ama artık param yetmiyor ona supplementlerin kendi ürününü kullanmaya başladım. bisküvilisini tavsiye ederim. fiyat yine pahalı ama optimum gibi de değil sonuç olarak fiyat performans. kreatin big joy kullandım bence iyi faydasını gördüm.

Geri