Neler Yeni

Proteinocean ürünlerinde %25 indirim

Proteinocean sitesinde supplementler için %25 indirim geçerli. Lansman ürünleri tarafında genelde %30 civarı indirim oluyor, efsane kodu ile ek %25 indirim sayesinde yarı yarıya indirim söz konusu. Değerlendirilebilr. Marka hakkında ufak bir ürün kalitesi puanlaması yapsam tat: 8/10 ham madde: 5/10 genel etki 7/10 fiyat performans 8/10
https://proteinocean.com/lansman

A_TURAN_A

80+ Bronze
Proteinoceanın diğer ucuz markalardan farklı olduğunu düşünmüyorum, fiyatları bence şişirilmiş fiyatlar. Birçok sporcoya sponsor hatta bazı sporculara aylık 200 bin liraya kadar ücret ödediği söyleniyor bu parayı da bir yerden çıkarmaları gerektiği için fiyata ekliyorlar. Tr de ki markaların hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum bence ocean yerine çok daha uygun fiyatlı markalardan ürün alınabilir. Kısa bir not: prewourkouta alacaklar indirim var diye stok yapmaya çalışmasın, içinde ki taurinden dolayı hemen nemlenip taş gibi olup bozuluyorlar, birer birer alınması lazım.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Proteinoceanın diğer ucuz markalardan farklı olduğunu düşünmüyorum, fiyatları bence şişirilmiş fiyatlar. Birçok sporcoya sponsor hatta bazı sporculara aylık 200 bin liraya kadar ücret ödediği söyleniyor bu parayı da bir yerden çıkarmaları gerektiği için fiyata ekliyorlar. Tr de ki markaların hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum bence ocean yerine çok daha uygun fiyatlı markalardan ürün alınabilir.
Haklısınız valla biraz inceledim kreatin harici bisey alınmaz gibi duruyor

DeH$et

80+ Silver
Protein oceanda sadece creatin iyidir, mantiklidir. Bir de zma bence

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
ibrahim demir
nutriking alın beyler
%88 indirim var :ROFLMAO:

DeH$et

80+ Silver
Çikolatalı sipariş verdim onu denediniz mi? Ve başka cream of rice ve sweet chili sos (düşük kalori) öneriniz var mı herhangi marka?
Tat konusunda hiq deneyip begendigim icin tatmadigimi oneremem
proworkuat ve bcaa alınır mı? alıyorum okeyse
Bcaa'ya gerek yok bence. Pre icin ise protein oceanin sadece heavy duty olanini tavsiye ederim. Fakat stok yapmayın çünkü ürün sert toprak gibi oluyor kalinda

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
erhan nalbantoğlu
Proteinoceanın diğer ucuz markalardan farklı olduğunu düşünmüyorum, fiyatları bence şişirilmiş fiyatlar. Birçok sporcoya sponsor hatta bazı sporculara aylık 200 bin liraya kadar ücret ödediği söyleniyor bu parayı da bir yerden çıkarmaları gerektiği için fiyata ekliyorlar. Tr de ki markaların hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum bence ocean yerine çok daha uygun fiyatlı markalardan ürün alınabilir. Kısa bir not: prewourkouta alacaklar indirim var diye stok yapmaya çalışmasın, içinde ki taurinden dolayı hemen nemlenip taş gibi olup bozuluyorlar, birer birer alınması lazım.
tamamına katılıyorum farklı olarak optimum denedim aynı b*kun laciverti bende spordan önce hep görürdüm sporcular sayesinde bi halt sanardım supplementleri şimdi sadece pre workout kullanıyorum onu da hoşuma gittiği için

Top Bottom