Prototype (ilk oyunu) işlemci sayısı

Reaksiyon skoru
15
Merhabalar arkadaşlar, birçoğunuz çok eski olmasına rağmen "Prototype" oyununu hatırlarsınız.
Geçtiğimiz günlerde Steam de indirime girdi, bende alıp biraz oynayayım, yapımcıya katkım olsun dedim, demez olaydım...

Prototype ilk oyunu için şöyle bir problemler serisi yaşadım:
1-) Oyun 1280x720 çözünürlüğü geçmiyordu (birkaç video izleyip, bir dosya indirip hallettim)
2-) Oyun FPS 15 üstüne çıkmıyordu (Aygıt yöneticisinden "HID UYUMLU TÜKETİCİ DENETİMİ AYGITI" devre dışı bırakarak çözdüm).

!!! 3-) Oyunu "msconfig" -> "Önyükleme" -> "Gelişmiş Seçenekler" -> İşlemci Sayısı = 4 yapmadan oynayamıyorum. 12 thread var işlemcide (i7-9750h) ama 4 yapmadan oynayamıyorum, e öyle yapınca da bilgisayar inanılmaz yavaşlıyor. Yok mu bunun bir çözümü?
1602580424825.png

Prototype 2 hiç açılmadı, oyunu başlata tıklıyorum fakat açılmıyor bile. Onun çaresine sonra bakacağım. (Hallettim, onu da "HID UYUMLU TÜKETİCİ DENETİMİ AYGITI" devre dışı bırakarak çözdüm).

Son düzenleme:
güncel

Sorun yaşayanların işine yarar ama bence başlık Prototype düşük FPS ve açılmama sorunu çözümü yapabilirsin

Merhabalar arkadaşlar, birçoğunuz çok eski olmasına rağmen "Prototype" oyununu hatırlarsınız.
Geçtiğimiz günlerde Steam de indirime girdi, bende alıp biraz oynayayım, yapımcıya katkım olsun dedim, demez olaydım...

Prototype ilk oyunu için şöyle bir problemler serisi yaşadım:
1-) Oyun 1280x720 çözünürlüğü geçmiyordu (birkaç video izleyip, bir dosya indirip hallettim)
2-) Oyun FPS 15 üstüne çıkmıyordu (Aygıt yöneticisinden "HID UYUMLU TÜKETİCİ DENETİMİ AYGITI" devre dışı bırakarak çözdüm).

!!! 3-) Oyunu "msconfig" -> "Önyükleme" -> "Gelişmiş Seçenekler" -> İşlemci Sayısı = 4 yapmadan oynayamıyorum. 12 thread var işlemcide (i7-9750h) ama 4 yapmadan oynayamıyorum, e öyle yapınca da bilgisayar inanılmaz yavaşlıyor. Yok mu bunun bir çözümü?
Alıntıyı görüntüle

Prototype 2 hiç açılmadı, oyunu başlata tıklıyorum fakat açılmıyor bile. Onun çaresine sonra bakacağım. (Hallettim, onu da "HID UYUMLU TÜKETİCİ DENETİMİ AYGITI" devre dışı bırakarak çözdüm).
HeavyGambit,

İşlemci sayısının tikini etkinleştiriniz. Etkinleştirdikten sonra 1 yazan yere tıklayınız ve aşağıda en fazla hangi sayı varsa onu işaretleyip ''tamam'' diyiniz.

Sorunu anlatamadım sanırım, şöyle bir problem var. Bende zaten 12 Thread'in tamamı çalışıyor, ondan yana bir problemim yok. Problem şu ki "Prototype" oynamak için Thread sayısını 4'e düşürmem gerekiyor. Yoksa oyun başlatırken kapanıyor.

Sorun yaşayanların işine yarar ama bence başlık Prototype düşük FPS ve açılmama sorunu çözümü yapabilirsin
Haklısınız, aslında çözümleri paylaşmaktan ziyade asıl amacım "4 işlemci yerine 12 işlemci ile bu oyunu nasıl çalıştırırım?" sorusunun cevabını tartışmaktı :D

güncel

güncel

güncel

güncel

Konuyu hortlatayım biraz çözümü bulan oldu mu indirip oynamak istediğim bir oyun eskiden çok sevmiştim tekrar bitirmek istiyorum ama dediğiniz gibi işlemci çekirdek sayısı yüzünden hala oynanamıyor

Oyun açıkken görev yöneticisi, ayrıntılar oyunun exe sini bul benzeşmeyi ayarla kısmından dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,695
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri