o konsola özel oyular demek.excluvise nedir
excluvise nedir
Harita yüklemede sıkıntı çıkıyor nedense biraz yerin içinde falan geziyorsun bir süre sonra geliyorhayır o kadar kasma yok ama 30 fps altına düşüyor bazen.
extra bi soğutmayla yada macun değişikliğiyle halledilecek bir sorunumuhayır o kadar kasma yok ama 30 fps altına düşüyor bazen.
Xbox 360 e modelini kullanıyorum uzun süredir. Bence Xbox al. Xbox alırsın, uzun süre oynayıp sonra para biriktirip ps4 alırsın. Rdr 1gibi oyunlar daha iyi çalışıyor, Witcher 2 de ps3 de yok bu arada.ps3 mü almalıyım xbox 360 mı yada xbox ın ps3 e fiyatta denk bir cıhazı xboxu fazla bilmiyorum 1000 bütçe
3 kez bitirdim PS3'te hocam online hariç bug yaşamadımHarita yüklemede sıkıntı çıkıyor nedense biraz yerin içinde falan geziyorsun bir süre sonra geliyor
hayır değil ama zaten oynanmayacak durumda değil ki oyun ben 3 kez bitirdim PS3'te.extra bi soğutmayla yada macun değişikliğiyle halledilecek bir sorunumu
2 Ay önce sattım satmadan önce denemiştim neden oldu bilmiyorum ama birkaç defa daha baktım gene oldu3 kez bitirdim PS3'te hocam online hariç bug yaşamadım
Sadece O konsolda olan oyun denebilirexcluvise nedir
Ben öyle bir sorun yaşamadım yıllardırHarita yüklemede sıkıntı çıkıyor nedense biraz yerin içinde falan geziyorsun bir süre sonra geliyor
Dediğim gibi tek ben yaşamış olabilirimSadece O konsolda olan oyun denebilir
Kaliteli oyunlar oluyor çoğunlukla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben öyle bir sorun yaşamadım yıllardır
olabilir hocam ben yaşamadım yani.2 Ay önce sattım satmadan önce denemiştim neden oldu bilmiyorum ama birkaç defa daha baktım gene oldu