Neler Yeni

PS 4 vs Toplama PC

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Ben dün PC almaya karar verdim da 2 yi alacaktım fakat evde 2 tane bilgisayar zaten var biraz oyun oynamaya ve gündelik işlerimi halletmeye gayet rahat yetiyor.
Ben de sadece oyun için bilgisayar alacağıma temiz bir 2. el ps 4 almayı düşünüyorum hem nakit parama yetiyor.Pc yi de alsam sadece oyun oynayacağım ders,iş vs için evde bilgisayar var.
Hangisini önerirsiniz benim gölüm ps 4 den yana (pro)

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben dün PC almaya karar verdim da 2 yi alacaktım fakat evde 2 tane bilgisayar zaten var biraz oyun oynamaya ve gündelik işlerimi halletmeye gayet rahat yetiyor.
Ben de sadece oyun için bilgisayar alacağıma temiz bir 2. el ps 4 almayı düşünüyorum hem nakit parama yetiyor.PC yi de alsam sadece oyun oynayacağım ders,iş vs için evde bilgisayar var.
Hangisini önerirsiniz benim gölüm ps 4 den yana (pro)
Bende hem ps4, hem pc var. PS4'de daha çok eğleniyorum. Ama ben hikayeli oyun sevdiğim için olabilir. Rekabetçi oyun seviyorsan kesinlikle PC al.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Rekabetci oyunlar oynamayi seviyorsan, pc Al hikayeli oyunlar seviyorsan ps4 al

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hikayeli oyun seviyorum cs go, volarant gibi oyunları oynatacak bilgisayarım var
Bende de cs go valorant oynatacak kadar pc var zaten. Tamamen senin zevkine kalmış burada durum. İyi bir pc toplasan bazı hikayeli oyunları oradan oynarsın. Ama last of us, god of war falan oynayamazsın. Bu oyunları oynamak istiyorsan bence PS4 al.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Top Bottom