YiğitAysul
80+ Silver
Ps 5 kolları artık pc için kullanılabiliyor mu uyumlu bir şekilde uyumluysa 30. Yıl özel kolunu almak istiyorum , önerir misiniz ?
Yani xbox un pek bir avantajı var mı ?Uyumlu birçok oyun için. Uyumlu olmayanlara da DSX adında bir uygulama var önerdiğim. Onunla uyumlu olmayan her oyunda kullanabilirsiniz.
Tam olarak nasıl oluyor tus mu atamak gerekiyorfifa fortnite tam uyumlu forza için emüle etmen lazım
Tam olarak nasıl oluyor tus mu atamak gerekiyor
Peki ne önerirsiniz bütçe sınırı yok
Uygulama otomatik emülasyonu açıyor. Arkaplanda çubukta açık kalsa yeter.Tam olarak nasıl oluyor tus mu atamak gerekiyor
Xbox'ın bir avantajı var diyemem çünkü kontrolcüsünde yeni bir teknoloji sunmadı. Hep revize etti.Yani xbox un pek bir avantajı var mı ?
Benim kullanacağım araba oyunları forza vs belki fifa bir de fortnite olur
Uygulama otomatik emülasyonu açıyor. Arkaplanda çubukta açık kalsa yeter.
Eğer alacaksanız beta sürümü var uygulamanın onu öneririm. Birçok bug ı çözdüler yakın zamanda.
Xbox'ın bir avantajı var diyemem çünkü kontrolcüsünde yeni bir teknoloji sunmadı. Hep revize etti.
Dualsense'in özelliklerini en azından Sony exclusive oyunlarda ve bazı üçüncü parti oyunlarda deneyimleyebiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamada emülasyon dışında bir ton ayar da var bu arada. İsteiğinize, tercihinize göre her ayarı değiştirebilirsiniz kontrolcüde.
Peki 30. Yıl sürümü nasıl o fiyata değer mi?Uygulama otomatik emülasyonu açıyor. Arkaplanda çubukta açık kalsa yeter.
Eğer alacaksanız beta sürümü var uygulamanın onu öneririm. Birçok bug ı çözdüler yakın zamanda.
Xbox'ın bir avantajı var diyemem çünkü kontrolcüsünde yeni bir teknoloji sunmadı. Hep revize etti.
Dualsense'in özelliklerini en azından Sony exclusive oyunlarda ve bazı üçüncü parti oyunlarda deneyimleyebiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamada emülasyon dışında bir ton ayar da var bu arada. İsteiğinize, tercihinize göre her ayarı değiştirebilirsiniz kontrolcüde.
30. Yıl'ı ikinci elde daha rahat satarsınız ileride bence.Peki 30. Yıl sürümü nasıl o fiyata değer mi?
Birde xbox elite 2 core var sizce hangisi
Peki xbox in kiler dediğim gibi iyi bir şey almak istiyorum ama ps 5 30. Yıl çok hoşuma gitti gönül ister direk ps 5 alalım ama pc var o yüzden kol aklıma geldi ve lazımdı da bir de bunun edge modeli varmış o çok abartı pc için değil mi ?30. Yıl'ı ikinci elde daha rahat satarsınız ileride bence.
Edge çok önermiyorum hocam. Çok pahalı sunduğu özelliklere nazaran.Peki xbox in kiler dediğim gibi iyi bir şey almak istiyorum ama ps 5 30. Yıl çok hoşuma gitti gönül ister direk ps 5 alalım ama pc var o yüzden kol aklıma geldi ve lazımdı da bir de bunun edge modeli varmış o çok abartı pc için değil mi ?