Slim çıkmaz bence pro çıkarPS5 yeni Slim ve Pro modeli 2023 sonunda çıkacak 1 TB SSD ve RDNA 3 mimarisinde GPU ile geleceği söyleniyor bence şimdilik bütçeniz fazla yoksa PS4'te alabilirsiniz PS5'e zorlamanıza gerek yok sonra geçersiniz PS5'e şu an fiyatı da çok pahalı gerek yok bence yine de karar size bağlı şu anlık PS5'e çıkan oyunlar PS4'e de geliyor PS5'in hafızası da 825 GB olmasına rağmen PS5'deki Kraken sıkıştırma teknolojisi ile oyunların depolama boyutlarını büyük oranda küçülterek telafi ediyordu ama yine de PS5 Slim de daha geniş bir depolama alanı olacak tavsiyem bütçeniz yoksa PS5'e zorlamanıza gerek yok size PS4'te fazlasıyla yeter PS4 alıp 1 TB RDNA 3 GPU'lu PS5 Slim çıkınca PS5'e geçmeniz olacak ama tabi PS5 alırsanız da bir sorun olmaz.
Hocam ne oynamak için istiyorsunuz şimdi tabi ps 5 almanız iyi olur fakat fiyatı çok bu yüzden ps 4 almanızı öneririmGelecek aylarda bir konsol almaya karar verdim. PS 5 ve PS 4 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Saint Denis üzerinde sabit 30 FPS aldığınızı iddia ediyorsanız bu oyunu oynamamışsınızdır.PS4 de RDR 2 sabit 30 FPS lütfen bilmiyorsanız yorum yapmayın oyun konsola geliştirildi.
Evet, not olarak düştüm alta zatenPS4 de RDR 2 sabit 30 FPS lütfen bilmiyorsanız yorum yapmayın oyun konsola geliştirildi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca PS5 DE RDR2 30 FPS![]()
Estağfurullah o kısımla ilgili bir şüphem ya da sorunum yok. Ben sadece şu şekilde yazmıştım:bende onu atacaktım zaten ayn biliyorum sadece saint denis
oyunu ne kadar oynadığımı bir bilseniz keşke
Alıntıyı görüntüle