PS 5 Nerden Alınmalı ?

WESTChain

80+
Reaksiyon skoru
7
PS 5 almayı düşünüyorum ama hangi mağazan alacağımı bilmiyorum öneliğim Hepsiburada veya Amazon. Bazılarında ithalatçı garantili deniyor ve çoğunda içi açılmış ve kapatılmış olarak yorum yazılmış.
Bilinen ve güvenilir PS 5 satan mağaza varsa öneriye açığım
Baktığım bazı mağazalar

Fly teknoloji adını duyduğum arkadaşıma aldığımız bir dükkandı. Bu fiyatlara bulabiliyorsanız alın geçin derim.

Fly teknoloji adını duyduğum arkadaşıma aldığımız bir dükkandı. Bu fiyatlara bulabiliyorsanız alın geçin derim.
2 gün önce sepetime eklemiştim ama stokta kalmamış pazartesi günü stokta olur dediler. İyi bir mağaza olduğunu biliyorum uygun bir fiyat denk gelirse ordan alıcam

Konsol oyun

PS 5 almayı düşünüyorum ama hangi mağazan alacağımı bilmiyorum öneliğim Hepsiburada veya Amazon. Bazılarında ithalatçı garantili deniyor ve çoğunda içi açılmış ve kapatılmış olarak yorum yazılmış.
Bilinen ve güvenilir PS 5 satan mağaza varsa öneriye açığım
Baktığım bazı mağazalar

sahibindende işi konsol olan yerlerden almanız internette komisyon alındıgı için daha pahalıya satılıyor iyi bir yerde oturuyor iseniz daha uyguna getirebilirsiniz cihazı

sahibindende işi konsol olan yerlerden almanız internette komisyon alındıgı için daha pahalıya satılıyor iyi bir yerde oturuyor iseniz daha uyguna getirebilirsiniz cihazı
Hocam taksitle almam lazım o yüzden oralara bakmıyorum

yani hani ithalatçı garantili dedikleri şeylerin garantisi yok gibi bir şey zaten yorumları iyi herhangi bir satıcı olur bence

Geri