Neler Yeni

Ps 5 Slim ile Ps 5 Pro Kararsızlığı

LOGAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ERDEN
Eşim hediye olarak bana playstation almaya karar verdi almışken prosunu alalım dedi ama şöyle bir durum var uzun zamandır masaüstü PC kullanmaktayım son oynadığım playstation 1 idi. Mecburen konsola dönmek zorunda kaldım ama Ps5 Slim ve Ps5 Pro arasında kaldım. Arasında almaya değer bir fark var mı ? muhtemelen oyun odaklı son aygıtım olacak yani uzun süre götürmesini istiyorum.Ps5 Pro Bazı sitelerde 35 K iken bazı sitelerde 50 K ama özelliklerine bakıyorum aynı. Yurtdışından alma imkanımda olabilir bu durumda Ps 5 pro mu yoksa Ps 5 Slim mi almalıyım arada ki fiyat farkına değer mi yoksa o paraya Slim + çift kol + oyun mu almak mantıklı ?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Y K
Merhaba, alabiliyorsanız yurtdışı pro alın, sonuçta slim de olsa fat yani ilk çıkan büyük kasalar da olsa en az 4 yıllık teknoloji 2020'de çıktığını farzedersek, burada pro daha güncel ve GTA VI için daha iyi performans verecektir, en güncel cihaz her zaman iyidir, ama tutupta 35-40 bin TL vermeyin değmez.

CupOk

80+ Bronze
18 e slim alıp aradaki fiyat farkına kütüphane dizerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Polat Ersoy
Eşim hediye olarak bana playstation almaya karar verdi almışken prosunu alalım dedi ama şöyle bir durum var uzun zamandır masaüstü PC kullanmaktayım son oynadığım playstation 1 idi. Mecburen konsola dönmek zorunda kaldım ama Ps5 Slim ve Ps5 Pro arasında kaldım. Arasında almaya değer bir fark var mı ? muhtemelen oyun odaklı son aygıtım olacak yani uzun süre götürmesini istiyorum.Ps5 Pro Bazı sitelerde 35 K iken bazı sitelerde 50 K ama özelliklerine bakıyorum aynı. Yurtdışından alma imkanımda olabilir bu durumda Ps 5 pro mu yoksa Ps 5 Slim mi almalıyım arada ki fiyat farkına değer mi yoksa o paraya Slim + çift kol + oyun mu almak mantıklı ?
Pro alırsanız ps6 çıktığın da elinizde patlar. ps 4 pro örneği var kimse yanaşıp ikinci elde almıyor çünkü mantıksız fiyatına göre. En mantıklı seçenek slim satarken zorlanmazsınız. Pro elinizde kalır ps 6 çıkınca kimse gelip almaz.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PS5 Pro'nun hakkını verebilmek için ona uygun bir monitör ya da TV de olması lazım. Yani artı masraf demek.

LOGAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ERDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki Slim Digital almaya karar verdim diyelim bunun farklı sürümleri varmış ve çin mi japon mu ne versiyonu varmış sanırım avrupa versiyonunu almam gerekiyor ama hangi sürümü almalıyım yani son çıkan sürümü hangisidir ? CFI 2016 diye bir sürüm gördüm ondan bahsediyorum. İnternetten taksitle almayı düşünüyorum bu arada

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
ulaş dursun
ps5 pro daha yeni çıktı ne ps6sı hocam bence yurt dışı ps5pro al gta6 bu cihaza gelicek sonuçta 60fps stabil verebilen ps5pro olur

Top Bottom