PS+ Extra Alınır mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Öylesine aldığım bir PS+ üyeliği vardı yıllığına 120TL ye bulunca almıştım şuana kadar sadece ayda bir beleş verilen oyunları kullanıyordum.

Şimdi PS+ Extra çıkmış herhalde, kalan 68 gün PS+ üyeliğimi Extra yapmak için üstüne 30TL istiyor. Değer mi versem mi?

Ben delux olanı aldım, epey oyun verdi. 70₺'ye çok güzel. Fiyatından dolayı alamadığım oyunları şimdi 70₺'ye oynuyorum.

Yok ya 4 Pro var bende 😀

Fiyatı artar mı peki bunun? Çünkü PS+ fiyatı 40TL bu 60TL normalde, bende 2 aylık yükseltmeye 30TL istiyor?
Elbet artacaktır fiyatı, bedavaya veriyor resmen. 😀
70₺'ye TLOU Remastered, Uncharted 4, mafia 3 df. edition, hello Neighbor, secret Neighbor, red dead redemption 2 gibi çok sağlam oyunlar veriyor. Daha bunun gibi çok fazla oyun var.

Elbet artacaktır fiyatı, bedavaya veriyor resmen. 😀
70₺'ye TLOU Remastered, Uncharted 4, mafia 3 df. edition, hello Neighbor, secret Neighbor, red dead redemption 2 gibi çok sağlam oyunlar veriyor. Daha bunun gibi çok fazla oyun var.
GOW, TLOU, Spiderman var zaten (keşke almasaydım daha yeni almıştım) ama kalan oyunlar için alınır sanırım 😀

Deluxe için de 41TL diyor çok fark yokmuş onu da alabilirim belki.

GOW, TLOU, Spiderman var zaten (keşke almasaydım daha yeni almıştım) ama kalan oyunlar için alınır sanırım 😀
60-70 tane oyun olması lazım. Adamlar A'dan Z'ye bir sürü oyun eklemiş. 😀
AC VALHALLA'da var.
Bak burdan bütün oyunlara, beğendiğin oyun varsa düşünmen hata.
Post automatically merged:

Yok ya 4 Pro var bende 😀

, bende 2 aylık yükseltmeye 30TL istiyor?
Senin daha önceden plus'un olduğu için daha az fiyat istiyor olmalı. Benden bir aylık delux'a 70₺ istedi.

Son düzenleme:
60-70 tane oyun olması lazım. Adamlar A'dan Z'ye bir sürü oyun eklemiş. 😀
AC VALHALLA'da var.
Bak burdan bütün oyunlara, beğendiğin oyun varsa düşünmen hata.
Post automatically merged:

Senin daha önceden plus'un olduğu için daha az fiyat istiyor olmalı. Benden bir aylık delux'a 70₺ istedi.
Evet hesapta 68 günlük PS+ üyeliğim kalmış onu üst üyeliklere dönüştürecek.

PS klasikleri kategorisi sadece deluxde varmış sanırım. O liste de baya kabarık GOW3, Mafia 1 Remastered, Crysis Remastered falan var. TLOU1, Uncharted Collection falan da o listedeymiş ama onları hem aldım hem çoktan bitirdim 😀

Deneme olarak da yeni Horizon oyunu var onu denerim belki, o yüzden delux alıyorum ben de 😀

@Ahmet Öztürk
Benim bildiğim sadece (ekstra olarak) deneme sürümü olan oyunları veriyor delux.
Cyberpunk gibi. Tabi PS5'in varsa.
Klasikler kataloğu, deneme sürümleri var. Klasikler kataloğunda Mafia 1-2 Uncharted Nathan Drake Collection, TLOU 1, Crysis Remastered falan var. Bütçe yetiyorsa Deluxe öneririm.

Bana kalırsa kalite game pass in çok üstünde ve kesinllikle alınır bir sistem olmuş. Bence alın.

Klasikler kataloğu, deneme sürümleri var. Klasikler kataloğunda Mafia 1-2 Uncharted Nathan Drake Collection, TLOU 1, Crysis Remastered falan var. Bütçe yetiyorsa Deluxe öneririm.
10TL fark var benim için biri 30 biri 40TL fark istiyor.

Klasiklerin çoğu bende var ama GOW 3 ve Mafia 1 Remastered için Delux alacağım sanırım 😀

Geri