Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Sony'de mi çalışıyorsundeğişez gelicek sırayla hepsi dediğim sistem ile ilerliycekler.
Sony'de mi çalışıyorsundeğişez gelicek sırayla hepsi dediğim sistem ile ilerliycekler.
Gelecek gelmesine de yeni çıkan oyunların gelmesi için rahat 3-4 sene var (TLOU2, Forbidden West, Spiderman vs.) Şu 1-2 içinde gelecekse en fazla TLOU1, Bloodborne falan gelir. Bir de Uncharted 4 belki, sızıntı doğruysa.değişez gelicek sırayla hepsi dediğim sistem ile ilerliycekler.
tahmin yürütmek için çalışmama gerek yok sana söylüyorum sadece zaman meselesi gelicek ama zamanı belli değil aynı anda getirmiycek en azından şu anlık.Sony'de mi çalışıyorsunçok emin konuşuyorsun o gelicek bu gelicek daha Uncharted 4'ün bile geliceği duyrulmadı.
daha fazla sürer bence 5 6 senesi varGelecek gelmesine de yeni çıkan oyunların gelmesi için rahat 3-4 sene var (TLOU2, Forbidden West, Spiderman vs.) Şu 1-2 içinde gelecekse en fazla TLOU1, Bloodborne falan gelir. Bir de Uncharted 4 belki, sızıntı doğruysa.
O kadarını bilemem ama 3-4 seneden önce çıkmaz bence. TLOU2 çıktığı ilk 3 gün içinde 4.2 milyon satan bir oyun zaten, Sony için değeri büyük.daha fazla sürer bence 5 6 senesi var
Her PS oyunu elbet PC ye gelecek bu bir gerçek ama ne zaman gelir bilemiyorum, ancak amacınız hemen bu oyunları oynamak ise PS daha mantıklı olur.Uncharted 4, Days Gone, TLOU, GOW oynamak istiyorum. Sizce PS4 mü daha mantıklı olur yoksa PC güçlendirip bu oyunların PC ye gelmesini mi bekleyim sizce?
Uncharted 4 yakında gelecekmiş, Days Gone geldi, TLOU ve GOW da gelir değil mi?
evet 3-4 sene içinde tlou2 felan getiricekler %90 eminim.O kadarını bilemem ama 3-4 seneden önce çıkmaz bence.
1-2 ay içinde gelmeye başlasa 2 ayda 1 oyun gelse yavaş yavaş oynarım diye düşündüm ben ama dediğinize göre çok uzun sürebilir PC ye gelmesi. Bilemedim ya PS4 de de biraz kasıyor oyunlar o soğuttu beni konsoldanHocam gow falan belki 3 4 yıl sonrada gelebilir eğer oynamak istiyorsanız alın ps4 veya ps4 pro
O kadar hızlı çıkarmazlar1-2 ay içinde gelmeye başlasa 2 ayda 1 oyun gelse yavaş yavaş oynarım diye düşündüm ben ama dediğinize göre çok uzun sürebilir PC ye gelmesi. Bilemedim ya PS4 de de biraz kasıyor oyunlar o soğuttu beni konsoldan![]()
Yeni çıkan Spiderman oyununda neden Tr alt yazı kaldırıldı hatırlıyormusun ?O kadarını bilemem ama 3-4 seneden önce çıkmaz bence. TLOU2 çıktığı ilk 3 gün içinde 4.2 milyon satan bir oyun zaten, Sony için değeri büyük.