Neler Yeni

PS özel oyunlarını oynamak için PS4 mü alsam ekran kartı mı alsam?

whoamii

80+ Silver
Şu durumda 2. elden PS4 Pro almak daha mantıklı gibi.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
GTX 1650 çok daha güçlü değil mi PS4 den?
Ne kadar daha güçlü tam bilmiyorum ama optimizasyon gibi bir gerçek var. PC'de optimizasyonu yüzünden düzgün oynayamayacağın bir oyunu PS4'de sabit FPS ile çok daha keyifli şekilde oynayabilirsin. Sony'nin PC tarafına yapacağı optimizasyona bağlı.

whoamii

80+ Silver
Konsolu alırım da oyunları alması sıkıntılı biraz 😀
Yani oyunlar PC'ye gelse de crack için beklemen gerekecek, 2. elde oynayıp da yeni oyun almak için satmaya çalışanlar oluyor onlara da bakılabilir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Uncharted 4 geliyormuş şimdi de PC ye. Ben de öyle düşünüyordum ama Uncharted 4 bile geliyorsa diğer oyunlar da gelir mi diye şüphelendim Sony’den.
artık hiçbir oyunun tanıtım fragmanının sonunda sadece ps'De ibaresi yer almıyor alan oyunlardan ise kaldırdılar bu bile bir mesaj.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
konsol satmak karlı değil ve zahmetli çok uzak olmayan bir tarihte hepsi gelicek ve bütün cihazlarda oynanabilir olucak.
Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık hiçbir oyunun tanıtım fragmanının sonunda sadece ps'De ibaresi yer almıyor alan oyunlardan ise kaldırdılar bu bile bir mesaj.
?
Screenshot_20210609_235539.jpg

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.

?
Alıntıyı görüntüle
Uncharted 4 fragmanında bile var şuan o ibare.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bir anda fişi çekilmiycek ama oyunların gelmiyceği anlamına gelmez bir ğün elbet gelicek sadece zaman meselesi bu yeni horizon oyunu bile pc'ye geliceği bariz belli. hatta bir şey daha konsola özel oyun çıkmasa bile yine büyük bir kesim almaya devam eder çünkü ucuz. 400 dolara konsol almakla 1000 dolara pc almak bir değil.

?
Alıntıyı görüntüle
yakın tarihte kaldırılıcak gelince sende görürsün taş gibide oynanıcak pc'De tlou2 benim aklımda her cihaza yüklenebilen bir uygulama var Sony bunun içine kendi oyunalrını yükliycek ve bulut tabanlı olcuak yani telefondan tabletten heryerden oynanabilecek devir artık donanımdan ziyade yazılıma dönüyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Uncharted 4, Days Gone, TLOU, GOW oynamak istiyorum. Sizce PS4 mü daha mantıklı olur yoksa PC güçlendirip bu oyunların PC ye gelmesini mi bekleyim sizce?

Uncharted 4 yakında gelecekmiş, Days Gone geldi, TLOU ve GOW da gelir değil mi?
Daha Uncharted 4 için kesin bir bilgi verilmedi belki fikirlerini değistirebilirler bu kadar emin olmamakta fayda var.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Daha Uncharted 4 için kesin bir bilgi verilmedi belki fikirlerini değistirebilirler bu kadar emin olmamakta fayda var.
değişez gelicek sırayla hepsi dediğim sistem ile ilerliycekler.

kardeşim bana hepsini tek tek atıcanmı bende biliyorum çünkü şimdi yazabilir ama ileride gelicek sen şimdi gül ilerde gelince ben gülerim.

Top Bottom