Konsolu alırım da oyunları alması sıkıntılı birazŞu durumda 2. elden PS4 Pro almak daha mantıklı gibi.
Ne kadar daha güçlü tam bilmiyorum ama optimizasyon gibi bir gerçek var. PC'de optimizasyonu yüzünden düzgün oynayamayacağın bir oyunu PS4'de sabit FPS ile çok daha keyifli şekilde oynayabilirsin. Sony'nin PC tarafına yapacağı optimizasyona bağlı.GTX 1650 çok daha güçlü değil mi PS4 den?
Yani oyunlar PC'ye gelse de crack için beklemen gerekecek, 2. elde oynayıp da yeni oyun almak için satmaya çalışanlar oluyor onlara da bakılabilir.Konsolu alırım da oyunları alması sıkıntılı biraz
artık hiçbir oyunun tanıtım fragmanının sonunda sadece ps'De ibaresi yer almıyor alan oyunlardan ise kaldırdılar bu bile bir mesaj.Uncharted 4 geliyormuş şimdi de PC ye. Ben de öyle düşünüyordum ama Uncharted 4 bile geliyorsa diğer oyunlar da gelir mi diye şüphelendim Sony’den.
Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.konsol satmak karlı değil ve zahmetli çok uzak olmayan bir tarihte hepsi gelicek ve bütün cihazlarda oynanabilir olucak.
?artık hiçbir oyunun tanıtım fragmanının sonunda sadece ps'De ibaresi yer almıyor alan oyunlardan ise kaldırdılar bu bile bir mesaj.
Uncharted 4 fragmanında bile var şuan o ibare.Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Alıntıyı görüntüle
"Only on PlayStation" demek, "bu oyun sadece PlayStation'da oynanabilir" demek. "biz bunu PC'ye getiriyoruz" demek değil.Uncharted 4 fragmanında bile var şuan o ibare.
bir anda fişi çekilmiycek ama oyunların gelmiyceği anlamına gelmez bir ğün elbet gelicek sadece zaman meselesi bu yeni horizon oyunu bile pc'ye geliceği bariz belli. hatta bir şey daha konsola özel oyun çıkmasa bile yine büyük bir kesim almaya devam eder çünkü ucuz. 400 dolara konsol almakla 1000 dolara pc almak bir değil.Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.
yakın tarihte kaldırılıcak gelince sende görürsün taş gibide oynanıcak pc'De tlou2 benim aklımda her cihaza yüklenebilen bir uygulama var Sony bunun içine kendi oyunalrını yükliycek ve bulut tabanlı olcuak yani telefondan tabletten heryerden oynanabilecek devir artık donanımdan ziyade yazılıma dönüyor.Herhangi bir şirket asla milyonlarca oyuncunun yüzlerce kağıt para döktüğü cihazın bir anda fişini çekmez, çekemez. Ha bazı oyunlar hem PC hem de konsola çıkabilir ancak God of War, TLOU 1 2 gibi üst düzey oyunların PC'ye gelmesinin imkanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Alıntıyı görüntüle
Daha Uncharted 4 için kesin bir bilgi verilmedi belki fikirlerini değistirebilirler bu kadar emin olmamakta fayda var.Uncharted 4, Days Gone, TLOU, GOW oynamak istiyorum. Sizce PS4 mü daha mantıklı olur yoksa PC güçlendirip bu oyunların PC ye gelmesini mi bekleyim sizce?
Uncharted 4 yakında gelecekmiş, Days Gone geldi, TLOU ve GOW da gelir değil mi?
değişez gelicek sırayla hepsi dediğim sistem ile ilerliycekler.Daha Uncharted 4 için kesin bir bilgi verilmedi belki fikirlerini değistirebilirler bu kadar emin olmamakta fayda var.
kardeşim bana hepsini tek tek atıcanmı bende biliyorum çünkü şimdi yazabilir ama ileride gelicek sen şimdi gül ilerde gelince ben gülerim.
Forza Horizon 4 de Xbox Exclusive o mantıkla