Neler Yeni

PS özel oyunlarını oynamak için PS4 mü alsam ekran kartı mı alsam?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
1-2 ay içinde gelmeye başlasa 2 ayda 1 oyun gelse yavaş yavaş oynarım diye düşündüm ben ama dediğinize göre çok uzun sürebilir PC ye gelmesi. Bilemedim ya PS4 de de biraz kasıyor oyunlar o soğuttu beni konsoldan 😅
Sızıntı doğruysa Uncharted 4 gelicek fln deseler bile 4 5 ayı var 😅 ki ben çok inanmıyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1-2 ay içinde gelmeye başlasa 2 ayda 1 oyun gelse yavaş yavaş oynarım diye düşündüm ben ama dediğinize göre çok uzun sürebilir PC ye gelmesi. Bilemedim ya PS4 de de biraz kasıyor oyunlar o soğuttu beni konsoldan 😅
bro getiricekler dedimde o kadar'Da hızlı değil :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hepsi gelecek TLOU remake yapılıyor çoğu kişi oyunu yaparlarken pc ye port edip iki platforma birden çıkaracakları yönünde.
GoW en eski serilerinden biri zaten gelse son çıkan oyunu en mantıklı seçenek olur o fa daha yeni ve daha Uncharted ve tlou varken ona sıra gelmez
Remake mi? Remasteri var zaten oyunun 3. kez mi yapacaklar TLOU yu?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Tlou'nun elden geçmesi lazım eskimiş artık oyun suyu çıkana kadar kullansalar gıkımız çıkmaz çok güzel oyun.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tlou'nun elden geçmesi lazım eskimiş artık oyun suyu çıkana kadar kullansalar gıkımız çıkmaz çok güzel oyun.
Ben de 2. defa oynamak istiyorum o oyunu da remake mi beklesem o zaman ya da remake PS4 e gelir mi?

Grafik olarak mükemmel bu arada oyun 😀

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Remastered oyunun yapısına dokunmadan sadece grafikleri iyileştirir yeni nesile adapte eder daha güzel gösterir.
Remakete yeni silahtan tut haritayı büyütme, animasyonları baştan yapmaya bile girer. Ne kadar kısmını elleyeceği firmaya kalmış bir şey.
Ama evet çoğu kişi remake için erken olduğunu düşünüyor ama sony başyapıt derecesinde bir oyunu hala satabşlmek hala göz önünde tutmak istediğinden daha zamanı gelmemesine rağmen böyle bir işe kalkıştı.
İşin komik tarafı remake i yapanlar Naughty Dog. Adamlar yeni oyun yapacaklarına eski oyunu remake edip pptansiyellerini ve zamanlarını çöp ediyorlar şuan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Remastered oyunun yapısına dokunmadan sadece grafikleri iyileştirir yeni nesile adapte eder daha güzel gösterir.
Remakete yeni silahtan tut haritayı büyütme, animasyonları baştan yapmaya bile girer. Ne kadar kısmını elleyeceği firmaya kalmış bir şey.
Ama evet çoğu kişi remake için erken olduğunu düşünüyor ama sony başyapıt derecesinde bir oyunu hala satabşlmek hala göz önünde tutmak istediğinden daha zamanı gelmemesine rağmen böyle bir işe kalkıştı.
İşin komik tarafı remake i yapanlar Naughty Dog. Adamlar yeni oyun yapacaklarına eski oyunu remake edip pptansiyellerini ve zamanlarını çöp ediyorlar şuan
1. oyunun artık elden geçmesi lazım bence geçenlerde bitirmiştim baya eskimiş , yenice @isikt11 başlamıştı senin diyiceğin bir şey varmı mikrofonu sana bırakıyorum 😅

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kesin geliyor yani?

Remaster oynarım diyordum ben ama Remake daha mı iyi olur ya 😅

Neyse ben beklemeyim ya

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
1. oyunun artık elden geçmesi lazım bence geçenlerde bitirmiştim baya eskimiş , yenice @isikt11 başlamıştı senin diyiceğin bir şey varmı mikrofonu sana bırakıyorum 😅
1. oyunun remake'e ihtiyacı yok. Yağ gibi akıyor 60FPS. Ayrıca grafikleri de hala ortalamanın üstü sayılabilir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
1. oyunun remake'e ihtiyacı yok. Yağ gibi akıyor 60FPS. Ayrıca grafikleri de hala ortalamanın üstü sayılabilir.
Bana mekanikleri artık eski gibi geldi grafikler 60 fps güzelde bilemedim belki benimle alakalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,928
Üyeler
166,294
Son üye
nouchitr
Top Bottom