Neler Yeni

Ps vita bilgi ve öneri

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
Beyler ps vita almayı düşünüyorum fakat konu hakkında hiç bilgim yok hangi model alınır ve en ucuz hangi fiyatlara bulunur yardımcı olursanız sevinirim.
Sarı siteden direk linkte atabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Beyler ps vita almayı düşünüyorum fakat konu hakkında hiç bilgim yok hangi model alınır ve en ucuz hangi fiyatlara bulunur yardımcı olursanız sevinirim.
Mümkünse minimum 32 GB hafıza kartlı satın al çünkü PS Vita hafıza kartları çok pahalı. Ucuz bulursan 16 GB da olabilir ama sıkıntı çekersin

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hocam pes 13 filan oynamayacaksanız vita için çok fazla özel önemli oyun yok. Fiyatları yüksekti diye hatırlıyorum. Almaya gerek bence yok.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam pes 13 filan oynamayacaksanız vita için çok fazla özel önemli oyun yok. Fiyatları yüksekti diye hatırlıyorum. Almaya gerek bence yok.
Hacı oyunları başka yerden oynayabilmem perk bir şey ifade etmiyor benim için telefonum iyi değil ve mobil oyunları da çok sevmem açıkçası biryerlere taşıyabileceğim bir eşyam olması hoşuma gider

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Çağatay
PS vita tavsiye etmem. Yeteri kadar oyun da yok zaten. Bir zamanlar büyük bir hevesle alıp 2 ayda satmıştım. Başarılı olsa zaten sony üretime yeni modellere devam ederdi. Taşınabilir olarak en iyisi nintendo switch ve steam deck tabi fiyatları pahalı

java

80+ Bronze
Eğer ucuz bulursan alabilirsin bence evet çok oyun yok ama olan oyunlar gayet iyi ve baya baya bir modlama desteği var. Emulator vs her şey var.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ben PS Vita sahibi olsaydım emülatör Minecraft 3-5 özel oyun oynardım.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS vita tavsiye etmem. Yeteri kadar oyun da yok zaten. Bir zamanlar büyük bir hevesle alıp 2 ayda satmıştım. Başarılı olsa zaten sony üretime yeni modellere devam ederdi. Taşınabilir olarak en iyisi nintendo switch ve steam deck tabi fiyatları pahalı
Emilatör olduğundan dolayi 10000 askin oyun var içerisinde ama

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
Birde pch-1000 ve pch-2000 olmak üzre iki farklı modeli var anladigim kadariyla aralarinda nasil bir fark vardir

Allmuted

80+ Bronze
Ps vita 1000 oled seridir ps vita 2000 lcd ekranlı(slim kasa diye geçer) sana tavsiyem slim al oled ekranlar zamanla ömrünü dolduruyor. Cihazında 1gb dahili hafızası oluyor içine gömülü sd2vita alıp içine de 128gb sd kart takarsın çok iyi olur cihaz. Kırma işlemi veya diğer işlemler için yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta sa gta vc gta3, max payne, snes oyunları,revolt ,gow ve daha fazlası cihaza cfw yükleyince inanılmaz bir hal alıyor ben tavsiye ederim

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
Ps vita 1000 oled seridir ps vita 2000 lcd ekranlı(slim kasa diye geçer) sana tavsiyem slim al oled ekranlar zamanla ömrünü dolduruyor. Cihazında 1gb dahili hafızası oluyor içine gömülü sd2vita alıp içine de 128gb sd kart takarsın çok iyi olur cihaz. Kırma işlemi veya diğer işlemler için yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta sa gta vc gta3, max payne, snes oyunları,revolt ,gow ve daha fazlası cihaza cfw yükleyince inanılmaz bir hal alıyor ben tavsiye ederim
Fakat Slim lerde 4500 tl altına yok

Allmuted

80+ Bronze
Top Bottom