Taktığınız oyun kartı nın girişleri çizik olabilir. Data yani veri bulamıyor.Merhaba bu dönemde biliyorsunuz bilgisayar almak çok zor bende eski ps2 mi aldım pes 2010 oynayım dedim fakat there is no data hatası aldım nasıl düzelteceğim yardım ederseniz sevinirim
Hayır nba live 07 taktığımda da olmuyorCD'de sıkıntı var büyük ihtimal. Başka CD ile de deneyin, onda da olmazsa cihazın kendisinde sıkıntı olabilir.
Çizik göremiyorum amaTaktığınız oyun kartı nın girişleri çizik olabilir. Data yani veri bulamıyor
Eski ve bir o kadar da eğlendiğim bir cihazdır kendisi. Zamanın da birsürü sorunuyla çok uğraştırmıştı kereta . Kenarda hâla duruyor HDD'li bir şekilde.Merhaba bu dönemde biliyorsunuz bilgisayar almak çok zor bende eski ps2 mi aldım pes 2010 oynayım dedim fakat there is no data hatası aldım nasıl düzelteceğim yardım ederseniz sevinirim
Gözle gözükmeyen çiziklerdedir.Hayır nba live 07 taktığımda da olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çizik göremiyorum ama
Mesela nasıl bir ayrıntı ayrıca ben de ilk aldığım zamanlarda babamın hediyesiydi çok eğleniyordumEski ve bir o kadar da eğlendiğim bir cihazdır kendisi. Zamanın da birsürü sorunuyla çok uğraştırmıştı kereta . Kenarda hâla duruyor HDD'li bir şekilde.
Yardımcı olmam için biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Anladığım bir şey ise yardımcı olmaya çalışacağım.
Nasıl düzeltebilirim pekiGözle gözükmeyen çiziklerdedir.
Çizildiyse büyük ihtimal düzeltemessin. Peçeteye kolanya dök sil olmadı düzeltilmez.Mesela nasıl bir ayrıntı ayrıca ben de ilk aldığım zamanlarda babamın hediyesiydi çok eğleniyordum
Nasıl düzeltebilirim peki
Korsana girer mi bilmiyorum ama ortalama bir bilgisayarınız varsa emulatör yükleyip sorunsuz oynayabilirsinizHayır nba live 07 taktığımda da olmuyor
Çizik göremiyorum ama
Ben zamanında hiçbir oyunu çalıstıramıyodum. Altına onu yüksek tutucak kitap vs koyduğum zaman cd yi okuyordu. Bir dene istersen. Kuzenim de bir süre sonra aynı sorunu yaşamaya başladı o da kitap koyarak çözdü. Kronik galiba bu sorun.Mesela nasıl bir ayrıntı ayrıca ben de ilk aldığım zamanlarda babamın hediyesiydi çok eğleniyordum
Deneyeceğim umarım olurBen zamanında hiçbir oyunu çalıstıramıyodum. Altına onu yüksek tutucak kitap vs koyduğum zaman cd yi okuyordu. Bir dene istersen. Kuzenim de bir süre sonra aynı sorunu yaşamaya başladı o da kitap koyarak çözdü. Kronik galiba bu sorun.
CD taktığın yerde ki tozları iyice temizlediğinden emin ol. Bunun dışında lensi bozuk da olabilir bu da bir ihtimal.Mesela nasıl bir ayrıntı ayrıca ben de ilk aldığım zamanlarda babamın hediyesiydi çok eğleniyordum
Olmadı maalesefDeneyeceğim umarım olur
OrijinalCD taktığın yerde ki tozları iyice temizlediğinden emin ol. Bunun dışında lensi bozuk da olabilir bu da bir ihtimal.
Takmış olduğunuz CD korsan mı orijinal miydi?