PS3 ALMAK İSTİYORUM.

Realpy

80+
Reaksiyon skoru
0
Beyler Selamun Aleyküm ilk öncelikle ps3 almayı düşünüyorum içinde oyunlar olan bazı oyunları tr yama + tr menü olan ps3 Biliyormusunuz önerebilir misiniz?

Sahibinden letgo gibi veya ilçende bulunan esnaflardan içlerinde oyun yüklü olanları alabilirsin.

Dostum hayatında çok oyun oynamamış biriysen zevk alırsın ancak pc veya başka biyerde aktif oyun oynadıktan sonra ps3 de 30(çoğunlukla 15-20) fps ve 720p de zevk alman zor.5 yıldır ps3 sahibiyim ilk aldığım zamanlarda günde 6-7 saat oynuyordum şuan 4-5 aydır yatağın altından çıkarmadım bile

Dostum hayatında çok oyun oynamamış biriysen zevk alırsın ancak pc veya başka biyerde aktif oyun oynadıktan sonra ps3 de 30(çoğunlukla 15-20) fps ve 720p de zevk alman zor.5 yıldır ps3 sahibiyim ilk aldığım zamanlarda günde 6-7 saat oynuyordum şuan 4-5 aydır yatağın altından çıkarmadım bile
Hak veriyorum 3 yıl önce süper slim model almıştım 15 oyunlu kırık 500 TL ye. En başlarda çok zevk alıyordum ama sonradan performansı düşmeye başlamıştı. Mesela GTA V te araç sürerken harita vs. yüklenmiyordu. Ama bütçe kısıtlıysa alınabilir çünkü ben de 1 yıl civarı kullanıp satmıştım

Bence PS 3 hiç düşünme pek bir performans alamazsın zaten mağaza desteği de kesildi ya da kesiliyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,799
Üyeler
189,157
Son üye
dogubey34
Geri