Neler Yeni

PS3 En iyi Modeli Hangisi?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Playstation 3 alacağım,3 modeli var fat-slim-süper slim en iyi model hangisi hiç ps3 kullanmadım ps3 almayı düşünüyorum.
Aldığım ps3 ü kırdırmalı mıyım? yoksa orjinal olarak kullanmalı mıyım?
Kullananlar veya bilgisi olanlar yazabilir mi?
x5_71476668301i.jpg

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
ben olsam slim alırdım süper slim yerine

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Playstation 3 alacağım,3 modeli var fat-slim-süper slim en iyi model hangisi hiç ps3 kullanmadım ps3 almayı düşünüyorum.
Aldığım ps3 ü kırdırmalı mıyım? yoksa orjinal olarak kullanmalı mıyım?
Kullananlar veya bilgisi olanlar yazabilir mi?
x5_71476668301i.jpg
Bende yıllardır slim var fazla kullanmadım kullandığım zaman sıkıntı çıkarmadı istersen satarım yanında birkaç oyunla

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Super Slim en iyi olanı.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam slim alırdım süper slim yerine
slim almanın nedenini vs yazarmısın çünkü ps3 ler hakkında hiç bilgim yok daha önce bir kez gta5 oynamıştım hayatımda fazla 1-2 kez konsol oynamışlığım var.Süper slim neden iyi değil ince falan diğer cihazlardan daha güzel duruyor ve 500gb

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Slim kullanman lazım. Eğer online bi şeyler oynamak istiyorsan Xbox 360 alman daha iyi olur. Hem xbox 360 hem xbox one a çıkan oyunların çoğunda oyuncular aynı sunucuya bağlanıyor böylece daha fazla oyuncu oluyor. Online oynamayacaksan kırdır artık.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
slim almanın nedenini vs yazarmısın çünkü ps3 ler hakkında hiç bilgim yok daha önce bir kez gta5 oynamıştım hayatımda fazla 1-2 kez konsol oynamışlığım var.Süper slim neden iyi değil ince falan diğer cihazlardan daha güzel duruyor ve 500gb
bildiğim kadarıyla fat da 3 kırmızı hatası var o yüzden değiştirdiler yani bazı kişilerde konsol bozuluyor süper slim i de bilmediğim için normal slim alırdım

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende yıllardır slim var fazla kullanmadım kullandığım zaman sıkıntı çıkarmadı istersen satarım yanında birkaç oyunla
knk benim bulduğum süper slim ucuz birşeyler lazım bana.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Hocam slim alıp kırdırın bir sürü oyun yükletin zaten online oyunlar çok oynayamayacaksiniz en iyisi bir sürü oyun yükletip oynamak

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Slim kullanman lazım. Eğer online bi şeyler oynamak istiyorsan Xbox 360 alman daha iyi olur. Hem xbox 360 hem xbox one a çıkan oyunların çoğunda oyuncular aynı sunucuya bağlanıyor böylece daha fazla oyuncu oluyor. Online oynamayacaksan kırdır artık.
bildiğim kadarıyla fat da 3 kırmızı hatası var o yüzden değiştirdiler yani bazı kişilerde konsol bozuluyor süper slim i de bilmediğim için normal slim alırdım
süper slim alsam benim işimi görmez mi gtav,pes ve araba oyunları oynayacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam slim alıp kırdırın bir sürü oyun yükletin zaten online oyunlar çok oynayamayacaksiniz en iyisi bir sürü oyun yükletip oynamak

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
süper slim alsam benim işimi görmez mi gtav,pes ve araba oyunları oynayacağım.
Dostum, bütün modeller zaten aynı performansı veriyor ve hepsi bütün PS 3 oyunlarını rahatlıkla açıyor. Slim olanı al geç derim.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Dostum, bütün modeller zaten aynı performansı veriyor ve hepsi bütün PS 3 oyunlarını rahatlıkla açıyor. Slim olanı al geç derim.
bir tane süper slim 500gb 2 kol ve gta5 ile beraber buldum.fiyatı da çok uygun geldi,Alsam bir zararı olur mu eksi yönleri var mı,ilk kez konsol alacağım zaten kulanamazsam satarım.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
knk benim bulduğum süper slim ucuz birşeyler lazım bana.
Ben piyasayı bilmiyorum zaten ucuza alırsın benden ne kadar ki bütçen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yanında gta 5 te verebilirim bide yanında bir araba oyunu veririrm hiç oynamadım donanım arşivinin yeni bilgisayarını aldım ona elimi bile sürmem artık ondan alcak birisi görünce satıyım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,652
Üyeler
161,480
Son üye
Abuzherak
Top Bottom