Neler Yeni

Ps3 kırılan ve kırılmayan modeller ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha ege daşlar
Doğru bir kaynak bulamadım da hangi ps3 ler kırılıp hangi modeller kırılamıyor??

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
super slimlere kırılmaya ihtiyaç olmadan oyun atılabiliyor diğerleri de kırılabiliyor.

Forumuye

80+ Bronze
Doğru bir kaynak bulamadım da hangi ps3 ler kırılıp hangi modeller kırılamıyor??
Hepsi kırılıyor şuan HEN ile. Süper Slim olanlar eskiden kırılamıyordu ama HEN ile hepsi kırılıyor.

Yalnız amaç malum yolla oyun oynama haricinde işler yapmaksa HEN biraz daha kısıtlı bir kırma işlemi. O yüzden tam erişim için Süper Slim harici modelleri al derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha ege daşlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi kırılıyor şuan HEN ile. Süper Slim olanlar eskiden kırılamıyordu ama HEN ile hepsi kırılıyor.

Yalnız amaç malum yolla oyun oynama haricinde işler yapmaksa HEN biraz daha kısıtlı bir kırma işlemi. O yüzden tam erişim için Süper Slim harici modelleri al derim.
Oyun oynıcam olur mu hem ile?
Mesaj otomatik birleştirildi:

super slimlere kırılmaya ihtiyaç olmadan oyun atılabiliyor diğerleri de kırılabiliyor.
Yöntem adı nedir?

Forumuye

80+ Bronze
Oyun oynıcam olur mu hem ile?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yöntem adı nedir?
Amaç korsan oyunsa HEN ile yazılımsal olarak kırmak yetiyor. Burada nasıl yapıldığını tabi ki anlatmayacağım ama biraz bilgin varsa kendin basitçe yapabileceğin bir işlem aynı zamanda.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şu an kırılamayan PS3 modeli yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha ege daşlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el almak istiyorum da nelere dikkat etmem lazım?

Top Bottom