SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,079
Yardımcı olursanız sevinirim
silindiYardımcı olursanız sevinirim
Ne kadar pahalıya almışsınız hocam, o fiyata 2. el ps4 alırdınızbizde var sıfırını 2.6k ya aldık
zaten ps4 aldık başlığı ps4 diye gördümSıfırları 1200-1300TL civarı. 2. El ise 700-800 TL'ye bulursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar pahalıya almışsınız hocam, o fiyata 2. el ps4 alırdınız
Kanka 2. El 1k ya 320gb satıyorlar 1300 tl falan 60 Oyun 2 Kol SüperSlim model satıyorum adam engel atıyor 600 lira diyip kapatan ölücüler var cidden çok sıkıldım bu durumdanbizde var sıfırını 2.6k ya aldık
He tamam hocam, öyleyse iyi fiyata almışsınızzaten ps4 aldık başlığı ps4 diye gördüm
900-1100 arası piyasası. oyun ve kol sayısına göre değişir ama 1100den fazla verilmemeli. üzerine az bir şey koyup düz xbox one alınabilir. benim tavsiyem 2000 civarına ps4 almak.Yardımcı olursanız sevinirim
Adam bana 1600tl Canı çıkmış Eski CUH lu PS4 aldım diyorHe tamam hocam, öyleyse iyi fiyata almışsınız
Alacaksanız bi okuyun.Yardımcı olursanız sevinirim
forum.shiftdelete.net
Satıyorum artık büyük firmalarda elini çekti ps3 ten online insan kalmadı 1-2 Saat 1-2 kişi gelcek diye beklediğimi biliyorum 4 kişi gelemedi bi takıma okadar kötü bazı oyunlarda tabi gta5 falan gene oynanıyordu Blur falanAlacaksanız bi okuyun.
![]()
Haber - Plasytation 3 Yasaklanıyor! ; İşte Nedeni
PlayStation 3 konsolları tek tek yasaklanıyor: İşte nedeni Dünya genelinde milyonlarca PlayStation 3 konsolu Sony tarafından yasaklanıyor. Nedeni ise oldukça şaşırtıcı. Sony, geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü PS5 konsolu ile ciddi satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Ancak, şirketin...forum.shiftdelete.net