Neler Yeni

ps4 30 fps yeterli seviyede akıcı mıdır?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Arkadaşlar ps4 slim im var Star Wars Jedi Fallen Order almayı düşünüyorum. Baktım 30 fps de çalıştırıyor. Genelde online oynadığım için oyunlar çoğunlukla 60 fps idi. Sizce alsam 30 fps keyif verir mi, akıcı mıdır, çok takılma kasma olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
11900K da Sucuk challenge
Arkadaşlar ps4 slim im var Star Wars Jedi Fallen Order almayı düşünüyorum. Baktım 30 fps de çalıştırıyor. Genelde online oynadığım için oyunlar çoğunlukla 60 fps idi. Sizce alsam 30 fps keyif verir mi, akıcı mıdır, çok takılma kasma olur mu?
60 fps aşağısı sorun çıkabiliyor

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
30 FPS oyun oynamayı önermem. Lakin elinde ki tek seçenek PS4 ise ve oyununda mükemmel bir oyun olduğunu sayarsak oynamaya değer tabii ki.

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 FPS oyun oynamayı önermem. Lakin elinde ki tek seçenek PS4 ise ve oyununda mükemmel bir oyun olduğunu sayarsak oynamaya değer tabii ki.
bilgisayarım da var da ps4 de hem indirimde daha ucuz bir de bilgisayarda en düşük grafikten başka grafikte oynayabileceğimi sanmıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bilgisayarım da var da ps4 de hem indirimde daha ucuz bir de bilgisayarda en düşük grafikten başka grafikte oynayabileceğimi sanmıyorum
Aynen şuan yaptığın en mantıklısı. O oyunu 60 fps görmeden oynayacağın için gözün 60 fps ye alışamayacak ve 30 fps akıcı gelicek.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Konsollardaki 30Fps Pc'deki Gibi Olmaz Dostum Mesela Oynadin mi yada İzledin mi bilmem Uncharted 4 çok efsane bir oyun 30Fps Ama 30Fps gibi değil Pcdeki 60Fps Gibi İzle anlarsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konsollardaki 30Fps Pc'deki Gibi Olmaz Dostum Mesela Oynadin mi yada İzledin mi bilmem Uncharted 4 çok efsane bir oyun 30Fps Ama 30Fps gibi değil Pcdeki 60Fps Gibi İzle anlarsin
Yani bana Öyle geliyor

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bana Öyle geliyor
Baktım şimdi de gerçekten akıcı duruyor

Top Bottom