Neler Yeni

PS4 artık alınır mı ?

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Arkadaşlar konsollara bakıyorum eskiden PC kullanıyordum konsol alacağım ama Xbox one s mi PS4 pro mu yoksa slim mi almalıyım ve almak mantıklı mı ps5 6bin TL olucak onu almayı düşünmüyorum geç mi kaldim almakta ve oyunlar çok mu pahalı. Ve yüzde 50 vergi geldi o şuan geçerlimi öyle ise hayatta almam eylülde düşüyor öyle anca alırım bilen var mı

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence ps almak mantıklı değil.Tamamen oyun amaçlı.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Valla exclusive oyunlarına meraklıysanız (ki artık bir avuç exclusive oyunu kaldı, PC'ye geldiler) PS4 hala alınıp keyifle oynanabilir. Yok ben exclusive meraklısı değilim diyorsanız alırsınız bir Xbox, yanına çekersiniz aylık Game Pass, keyfinize bakarsınız.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Çok geç kaldın bence bak ben daha liseye geçmemiştim 7 veya 8. Sınıfım arkadaşımın babası pilottu ps 4 yeni çıktığı zaman yurt dışından almıştı cihaz daha Türkiye de yok evine gidip oynamıştık düşün şuan üniversiteye gidiyorum 😂 2-3 yıl önce 2000 lira olan cihaz şuan aşırı pahalı ps5 veya ps4 pro almanızı öneririm çünkü ps5 alsanız kafanız 10 sene rahat 😊

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar konsollara bakıyorum eskiden PC kullanıyordum konsol alacağım ama Xbox one s mi PS4 pro mu yoksa slim mi almalıyım ve almak mantıklı mı ps5 6bin TL olucak onu almayı düşünmüyorum geç mi kaldim almakta ve oyunlar çok mu pahalı.
2k civarına alınır exclusive meraklısıysan. spor oyunları için konsol almak kadar büyük bir saçmalık yok zaten.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
PS4 de oyunlarda FPS düşüşü yaşanmakta. PS4 Slim vardı GTA V'de FPS olduğundan düşükleri veriyor. %50 ile %10 saçmalık vergisini kaldırsalar eski vergiyi koyacaklar o da nerdeyse 1000-1500 TL daha düşüğe gelir gibime geliyor PS5 için

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bence ps almak mantıklı değil.Tamamen oyun amaçlı.
Konsolun tadı bambaşka dostum öyle deme , PC'ye gamepad takarım oynarım falan boş onlar ikisinin de verdiği zevk bambaşka. Yani ben zamanında çok hayalini kurduğum PS3'ü daha 2 sene önce aldım ve çoğu oyunu oynadım. Şimdi PS4 düşünüyorum. Yok o çıkmış bu alınmazmış , şunun fiyatı şöyle olacakmış falan geçin bunları. Mesela dayım çocukken hep PS2 istermiş ama malum o zamanlar durum daha vahimdi haliyle alamamış , şuan evinde PS2 - 3 - 4 + 2080 Super'li sistemi var. Canı istediğinde gidip PS2 ile bile oynuyor hâlâ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS4 de oyunlarda FPS düşüşü yaşanmakta. PS4 Slim vardı GTA V'de FPS olduğundan düşükleri veriyor. %50 ile %10 saçmalık vergisini kaldırsalar eski vergiyi koyacaklar o da nerdeyse 1000-1500 TL daha düşüğe gelir gibime geliyor PS5 için

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla exclusive oyunlarına meraklıysanız (ki artık bir avuç exclusive oyunu kaldı, PC'ye geldiler) PS4 hala alınıp keyifle oynanabilir. Yok ben exclusive meraklısı değilim diyorsanız alırsınız bir Xbox, yanına çekersiniz aylık Game Pass, keyfinize bakarsınız.
Xbox almak daha mantıklı galiba hem daha ucuz

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Konsolun tadı bambaşka dostum öyle deme , PC'ye gamepad takarım oynarım falan boş onlar ikisinin de verdiği zevk bambaşka. Yani ben zamanında çok hayalini kurduğum PS3'ü daha 2 sene önce aldım ve çoğu oyunu oynadım. Şimdi PS4 düşünüyorum. Yok o çıkmış bu alınmazmış , şunun fiyatı şöyle olacakmış falan geçin bunları. Mesela dayım çocukken hep PS2 istermiş ama malum o zamanlar durum daha vahimdi haliyle alamamış , şuan evinde PS2 - 3 - 4 + 2080 Super'li sistemi var. Canı istediğinde gidip PS2 ile bile oynuyor hâlâ.

Dostum bende bzaen gidip ps kafede pes oynuyorum fakat pc kullanışlı ps ise sadece oyun amaçlı.

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Çok geç kaldın bence bak ben daha liseye geçmemiştim 7 veya 8. Sınıfım arkadaşımın babası pilottu ps 4 yeni çıktığı zaman yurt dışından almıştı cihaz daha Türkiye de yok evine gidip oynamıştık düşün şuan üniversiteye gidiyorum 😂 2-3 yıl önce 2000 lira olan cihaz şuan aşırı pahalı ps5 veya ps4 pro almanızı öneririm çünkü ps5 alsanız kafanız 10 sene rahat 😊
Evet ben bunun 1600tl olduğunu hatırlıyorum ya o zaman gerke yoktu keşke alsaydım

2k civarına alınır exclusive meraklısıysan. spor oyunları için konsol almak kadar büyük bir saçmalık yok zaten.
Yok spor oyunlarını sevmiyorum onun için almam zaten

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Pro da da FPS sıkıntısı var mi

bizim ülkemizde çok düşeceğini sanmıyorum
Bence 6500tl den çıkar 6000tl indirim olur 6 ay sonra anca öyle

Top Bottom